2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم میخام بخرم ولی میگن پاها و راه رفتن بچه رو مشکل دار میکنه

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

والا من برا چهار تا بچم استفاده کردم

قبل از نشستن بچه ازش استفاده نکن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

نه خیلی هم خوبه 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

به عنوان صندلی غذا هم میشه میخواستم بدونم روزی نیم ساعتم ایراد داره

عیب نداره ولی من برا دخترم اصلا نخریدم

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود

منم میخوام بگیرم جدی خوب نیست؟؟ اگه مضره بگین از وسایلا سیسمونی حذفش کنم🥲

مامان!میدونم اینو هیچوقت نمیبینی ولی کاش میتونستم بیام یه دل سیر تو بغلت گریه کنم و هیچی نگم

نه خیلی وقتا کاربردی هم هست دیگه از صبح تا شب که قرار نیست استفاده کنه من خودم که خیلی استفاده کردم البته بعد از اینکه خودش دستشو به مبل گرفت بلند شد دو قدم راه رفت دیگه گذاشتم روروک

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر