2777
2789
عنوان

توروخدا لطفاً بیاین بدوییین

5731 بازدید | 12 پست

شماره 02158173000 می‌دونم برای تهرانه اما برای چی زنگ میزنه؟؟؟؟

دوستان عزیز لطفا منو داخل تاپیکای درسی(کنکوری) تگ کنید و اگه امضامو میخونین برام یه صلوات بفرستین منم براتون صلوات می‌فرستم 🌱🤍
جواب نده شارژتو میخوره

جدی 

من فکر کردم کلاهبرداری چیزیه جواب ندادم

دوستان عزیز لطفا منو داخل تاپیکای درسی(کنکوری) تگ کنید و اگه امضامو میخونین برام یه صلوات بفرستین منم براتون صلوات می‌فرستم 🌱🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اطلاعات میپرسن راجب اپراتور ها همراه اول و ایرانسل و خط و شارژ و اینا حدود ۱۷ دیقه اخرشم اسمتو مینویسن بعدشم ....

بلاک کن

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️
اطلاعات میپرسن راجب اپراتور ها همراه اول و ایرانسل و خط و شارژ و اینا حدود ۱۷ دیقه اخرشم اسمتو مینوی ...

چشم ممنون 

من عضو سایت ایران سمپلر هستم برام از برندهای مختلف کالا میفرستند رایگان که نظر بدم نظر سنجی شون خطا میداد با این شماره بهم زنگ زدن در مورد محصول پرسیدند 

فکر کنم یک تماس نظرسنجی بوده احتمالا خواسته از خرید یاکالای خاصی نظرتون بپرسه

من عضو سایت ایران سمپلر هستم برام از برندهای مختلف کالا میفرستند رایگان که نظر بدم نظر سنجی شون خطا ...

سلام. من تازه عضو ایران سمپلر شدم. لطفا راهنماییم میکنید که چه جوری باید ثبت سفارش کنم؟ علاقه مندی هامو انتخاب کردم وپرسش نامه ها روپر کردم.

غروبِ آفتاب ثابت میڪنه ڪه؛ پایان هم میتونه قشنگ باشه...🙂
سلام. من تازه عضو ایران سمپلر شدم. لطفا راهنماییم میکنید که چه جوری باید ثبت سفارش کنم؟ علاقه مندی ه ...

سلام 

اگر همه پرسشنامه ها را پاسخ داده آید فقط منتظر باشید تا برای شما سمپل بفرستند یکم زمان می‌بره برای منم طول کشید 

در نهایت فعلا غلات نمونه برند تک ماکارون فرستادند همین 

سلام اگر همه پرسشنامه ها را پاسخ داده آید فقط منتظر باشید تا برای شما سمپل بفرستند یکم زمان می‌بره ب ...

بله پر کردم. برای شما چقدر زمان برد؟ ایمیل میفرستن؟

غروبِ آفتاب ثابت میڪنه ڪه؛ پایان هم میتونه قشنگ باشه...🙂
من عضو سایت ایران سمپلر هستم برام از برندهای مختلف کالا میفرستند رایگان که نظر بدم نظر سنجی شون خطا ...

سلام من سایت ایران سندلر ثبت و نام کردم چقدر طول می‌کشه که پست کنند محصول را ؟؟