الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای کاش این دنیا تقاص پس بده من ببینم واقعا اگه نبینم دیگه نمیتونم به چیزی اعتقاد داشته باشم م ...
عزیزم صبر خدا زیاده. میفهممت چون منم تجربه مشابه شما داشتم به جای داداش کس دیگ اشک ما و مادرمو در میاورد ولی ازت میخام چون دعات الان نگرفت نفرینت نگرفت از خدا رو برنگردونی دور نشی. بسپار به خدا مطمعن باش شرش کم میشه. یه دعایی هم هست اولش اللهم انک لا یکفی سرچ کن اونو به اسم داداشت بخون
یعنی میشه ای خدا منم بیینم این داره تاوان میده 😭بعد از چند وقت مردن؟ داداش من یک ساله آرامشو از ما ...
تقریبا چند سال طول کشید اما اوضاعشون وحشتناک شد اونکنه سرطان گرفت زنش ولش کرده بود بچهاشو برده بود این وقتی مریض شد رفت پیش همون زن نگهداریش کرد تا فوت کرد
میشه بگی چجوری تحمل میکردیظ؟ الان تموم شده یعنی دیگه آزارتون نمیده؟ من هربار که توخونمون این ...
از بچگی تحمل کردیم و با ترس و گریه و استرس بزرگ شدم. چه شبها و روزهایی که نگذروندیم هتوزم گاهی شبها کابوسشو میبینم یاداوریش برام عذابه. الانم خلاص نشدیم فقط از هم فاصله گرفتم یه مدته. هیچی ادمو اروم نمیکنه فقط نزدیک شدن به خدا. بابت همینه میگم اگه از خدا دور بشی اصلاا نمیتوتی زندگی کنی با این مشکلات و افسردگی حاد میگیری فقط ارتباططتو با خدا ببشتر کن. تجربه ای که این سال ها و عمرم که گذشت تنها با چیزی که ارومم کرد و تونستم تحمل کنم نماز شب و دعا ها و توکل به خدا و توسل به اماما بود. ینی انگار خدا صبرشم میده انگار واقعا حس میکنی یه نیرویی هست که دلت قرص باشه . ببین دوست عزیز تو زندگی همه مشکلات هست. منو شما از زندگیا خبر نداریم. خود من میگفتم هیچکس به اندازه ما درد نداره مشکل نداره ولی میام پای درد دل یکی میبینم بدتر از منم هست. شما تا جایی که ممکنه از اون خونه دور باشین برین بیرون خونه فامیل اصلا باهاش بحث نکنین محل ندین. خدا هواسش بهتون هست مگه میشه جواب دل شکسته مادرو نداد. ققط صبر کن و از ته قلبت خدارو داشته باش.
از بچگی تحمل کردیم و با ترس و گریه و استرس بزرگ شدم. چه شبها و روزهایی که نگذروندیم هتو ...
راستش من خیلی نماز و دوست داشتم همیشه میخوندم اما دروغ چرا از وقتی که هرچی از خدا میخوام که اینو یه بلایی سرش بیاره ما راحت شیم هیچی نشد الان چند وقته نمازامم گزاشتم کنار
آخه هرروزم برم بیرون شبوچیکار کنم همین الان که شر به پا کرده این همه تن و بدن ما رو لرزونده بعد بلند بلند داره با تلفن حرف میزنه داد میزنه ها اصلا نمیشه خوابید هم آزار روحی میده هم جسمی کل شبانه رپز جلوشم نمیشه نماز و دعا خوند فحش میده به همه چی کار داره