2777
2789
عنوان

برادرم جلو چشمم مامانمو زد

478 بازدید | 37 پست

بچه ها وای حالم خیلی بده

خدا چطوری میبینه این چیزا رو کاری نمیکنه

داداشم خیلی آزارمون میده همه جوره امشب دست روی مامانم بلند کرد نمیتونم اژ تپش قلب و استرس بخوابم

کاش میمرد راحت میشدیم واقعا از هدا دلگیرم💔

خدا سر عقل بیارتش 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلش چیه

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
پدری ، برادر بزرگتری ، دایی ،عمویی نیست که جلوشو بگیره؟

نه بابامو پیر کرده زورش نمیرسه

فامیلم که تف سر بالاست

بعضی وقتا دلم میخواد فرار کنم برم اصلا طاقت دیدن این صحنه ها رو ندارم واقعا خدا چجوری میبینه

دلیلش چیه

تو زندگیش شکست خورده همش با اینا بدرفتاری میکنه الانم که معلوم نیست چی میکشه نمیدونم من که اصلا برام مهم نیست دلم میخواد بمیره فقط جلو چشممون به اماما فحش میده خب خود خدا نفرین به همچین آدمی رو آزاد گذاشته بعد مامانم بابام من نفرین میکنیم هرروز سالم تر و زبون دراز ترو بدتره

تو زندگیش شکست خورده همش با اینا بدرفتاری میکنه الانم که معلوم نیست چی میکشه نمیدونم من که اصلا برام ...

ای بابا😔💔

خدا به راه راست هدایتش کنه

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲