2777
2789

غذا ک نون پنیری، نون خالی چیزی میخورم

کار خونه هم ک نمیکشم دیگه کار کنم

چند بار اونقدر حالم بد شده ک با خودم فکر میکردم چطور خودم رو زمین بکشونم و ب یخچال برسم و دارو بردارم ولی نتونستم

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

غذا یا حاظری یا با هر بدبختی شده خودم ولی آوردن ظرفا وجمع کردن وشستنشون با شوهرم

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
کار ها جمع میشن برای وقتی ک خوب بشم  غذا در حد توان خودم نتونم شوهرم یا مادرشوهرم یا مادرم&nbs ...

خوب وقتی بیماری تا ۶ ماه شایدم تا یکسال طول بکشه به نظرت آدم باید چکار کنه

هیچکس تنها کاری که همسرم میکنه غذا از بیرون میگیره و نهایت ظرف بشوره و یه جارو بزنه حوصله دستمال کشی ...

والا پرتوقعی ک دستمال کشی ازش انتطار داری

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

خوش بحال اوناییکه خانوادشون نزدیکش💔

واقعا. البته فرقی هم نداره. من مادرم پیر و بیماره. خانواده هم آنچنان خودشون مشکلات دارن برسن جواب پیام بدن خوشحال میشیم

نباید ادم اینقدر خودشو بندازه اگه توان داره 

مثلا ظرف ماشین ظرف شویی بشوره 

جارو دوهفته یک بار 

هر وسیله ای برداشتن همون لحظه سرجاش بزارن 

و اینکه همسر و خانواده ادم این کارا رو اون تاییم انجام میدن

۶ماه سر جا باشی؟ خدا سلامتی بده بهت

بوده وقتی ک نمیشد پای سینک وایستاد ولی ظرف ها رو تو دسشویی یا حموم شستم.یا کف خونه نشسته و خیزان خیزان تمیز کردم

نباید ادم اینقدر خودشو بندازه اگه توان داره  مثلا ظرف ماشین ظرف شویی بشوره  جارو دوهفته ...

ولی یک بیمار شیمی درمانی توان نداره کار کنه.‌من از حالا نگران اون‌روزها هستم.