2777
2789
واقعا. البته فرقی هم نداره. من مادرم پیر و بیماره. خانواده هم آنچنان خودشون مشکلات دارن برسن جواب پی ...

اره ولی بودن اینکه نزدیکن خیلی خوبه من خیلی غریب تنهام دست تنهابه معنای کلمه درکش میکنم

یه صلوات مهمونم کنید..بتونیم ایشالاخونه بخریم 🌷🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶ماه سر جا باشی؟ خدا سلامتی بده بهت بوده وقتی ک نمیشد پای سینک وایستاد ولی ظرف ها رو تو دسشویی یا ح ...

ممنون عزیزم. همش میگم خدا کنه توان داشته باشم بتونم‌کار کنم. چون واقعا دور برت شلوغ باشه روحیه ات داغون تره. هم بیمار باشی هم دور و بر شلوغ

ولی یک بیمار شیمی درمانی توان نداره کار کنه.‌من از حالا نگران اون‌روزها هستم. 

دیگه همسر ادم اینقدر درک رو داره

قطعا اینجور آدمی بهم ریختن خونه و.. هم نداره 

و اینکه امیدوارم هیچوقت درگیر همچین شرایطی نشین

اونم وظیفه داره همونجوری که من روزا دیگه کارا میکنم اونم یکم وقت بزاره چی میشه 

دیگه غذا گرفته خونه تمیز کرده، شکر گزار باش

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

منی که غریب افتادم وهیچکی رو ندارم . وشوهرمم درحد نیمرو هم بلد نیست . خودمم و خودم . درهر حالی که باشم سعی میکنم پخت رو داشته باشم  .نتونم سفارش .کارای خونه  رو بتونم سطحی انجام . وهمیشه میگم خدا بهم سلامتی بده .بتونم جمع وجور کنم. 

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

اره ولی بودن اینکه نزدیکن خیلی خوبه من خیلی غریب تنهام دست تنهابه معنای کلمه درکش میکنم

منم هیچکی و ندارم و دورم از خانواده. غم هام واسه خودمه و به اونا نمیگم . چون فایده ای نداره. جز غصه خوردن