2777
2789
عنوان

دخترا با مردی ک یه بار ازدواج کرده و بچه هم داره ازدواج میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 72 پست

ببین باز اگه بچه پیش مادرش بود مرد خیلی خوش اخلاق و پولدار بود اوکیه من این موردی دیدم خییییلی هم راضی بود از شوهرش چون واقعا مرد مهربون و دلسوزی بود ولی اینکه کلا باهاشون زندگی میکنه بنظرم نه ول کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه همین که آقا یه بچه داره این دختر خانوم بعدها به مشکل میخوره

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱

اشتباه همین است فک میکنیم پول همه چیزه ولی نیست وقتی وارد زندگی میشی میبینی مهمه ولی اخلاقیات و خلقیات فرد خصوصا خانوادش خیلی مهم تر از پوله تو طرفت روزی 100 تومن یا بیشتر درامد داشته باشه ولی دوستت نداشته یا باهم تفاهم نداشته باشید چ بدردت میخوره

نههههههه

از قدیم گفتن مرد زن مرده رو زنش بده 

مرد زن طلاق رو سگش بده 

اگه دختر عموت به همون خوبی که توصیف کردی باشه چرا باید خودشو به پول بفروشه و جوونیشو حروم کنه ؟!

هنوز کلی فرصت داره کلی خواستگار میتونن بیان یکی از بمب بهتر ...

تو رو خدا بخاطر پول ازدواج نکنید 

پول مهمه ولی همه چیز هم نیست 

ابدا

چون تو اطرافم دیدم که چه بلایی سرشون اومده

همین تازگی ها دختر همسایمون با یه آقایی ازدواج کرد که یه بچه هم داشت البته خانومه هم بچه داشت همسرش فوت کرده

دوماه نشد جداشد قسم میخورد می‌گفت وقتی محترمانه به بچه تذکر میدادم که کاری رو انجام نده یا شلوغ نکنه پدرش به بدترین شکل ممکن باهام بدرفتاری میکرد جلو بچه بهم فحش میداد میگفت حق نداری به بچم چیزی بگی

مردا هیچوقت هیچ زنی رو بجز زن خودشون مادر بچشون نمیدونن بلکه اونی که میارن تو زندگیشون باید عین خدمتکار رفتار کنه تا مثل یه مادر

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

ببخشید ولی واقعا از سر دوستی میگم به شماها هیچ ربطی نداره تو این امر دخالت نکنین دختر عموت خودش میدونه و باباش 

اگه نطر بدید که خوبه و فلان ودخترتون بدید و حالا خوبم بشه   کسی بهتون نمیگه دستتون درد نکنه 

ولی بد بشه حتما تقصیر شما میزارن 

و اینکه اگه هم بگید نه ندید بازم تا اخر عمر باهرکی ازدواج کنه و بد بشه میزارن گردن شما که اگه گداشته بودید با اون مرده ازدواج کنه بهتر شده بود 

پولداره امتیازه ولی خب شرایطش خیلی خاصه با وجود بچه  باید خوب فکر کنه دخترعمو میتونه یهو از دو ...

بله اگه بچه نداشتن خیلی بهتر میشد ولی خب بچه سنیم نداره میتونه باهاش ارتباط بگیره و صمیمی بشه