2777
2789
عنوان

دخترا با مردی ک یه بار ازدواج کرده و بچه هم داره ازدواج میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 72 پست

تیلیاردر هم بود میگفتم نه 

اختلاف سنی شون زیاده 

بچه داره و این خودش خیییلی مسئولیت سنگینه و خیلی مشکلات و عواقب میتونه داشته باشه

سن دختره کم هنوز واسه اینکه بخواد همچین زندگی رو اداره کنه 

توی ازدواج نرمال و خیلی شرایط عالی هم دختر اولش سختشه تا راه و چاه زندگی دستش بیاد چه برسه بخوا مسئولیت یه بچه رو هم بپذیره 

آدم بچه خودشم باشه یه وقتایی میگه غلط کردم بچه دار شدم

چه برسه بچه شوهر

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=312705159]آشنای ما همچین شرایطی داشت دختر قبول کرد اما با کلیییییی شرررررط  کل اموال به اسم‌ اونه شرط کر ...[/QUOT

وای😐😅

البته ما کلا توی اقوام رسم مهریه خیلی سنگین نداریم 

مگر دختدعموم این رسمو بیاره😂😁

بله اگه بچه نداشتن خیلی بهتر میشد ولی خب بچه سنیم نداره میتونه باهاش ارتباط بگیره و صمیمی بشه

مبگم ک باید خوب فکر کنه برای پول چشمشو رو مشکلات و مسائل نبنده روحیه آدما متفاوته ممکنه بتونه با بچه کنار بیاد ولی زندگی با مردی ک تنهاس با مردی ک ی بچه داره وابستگی بچه این وسط هست ممکنه باعث حسادت یا مشکلات اینچنینی بشه

باید همه جوانب رو بسنجه و پیشنهاد میکنم بره پیش ی مشاور حتما ک بتونه بهتر تصمیم بگیره

[QUOTE=312705159]آشنای ما همچین شرایطی داشت دختر قبول کرد اما با کلیییییی شرررررط  کل اموال به ...

حالا تصور کن بخواد بره ماه عسل بخواد لحظه های عاشقانه و معاشقه داشته بره خرید و خیلی چیزهای دیگه تو همه ی اینا ی بچه ۴ ساله هست که فقط امیدش پدرشه و از مادر هم خیری ندیده نمیشه به این بچه تو گفت و باید تا آخر عمر مثل ی سایه رو زندگیش باشه 

ابدا چون تو اطرافم دیدم که چه بلایی سرشون اومده همین تازگی ها دختر همسایمون با یه آقایی ازدواج کرد ...

اشتباە نکن همە اینجوری نیستن دوستم پسر ناتنی داشت الان بزرگە شوهرش تو تربیتش هیچ دخالتی نمیکرد از خداشم بود اون یکی دوستمم همینطور انگار مادر خودشە حتی گاهی میزندش بچەهم بە دل نمیگیرە کلا بستگی دارە

از من می‌شنوی به دختر عموت بگو ازدواج نکنه با مردی که بچه داره مادر من میگه وقتی با پدرت ازدواج کردم داداشت نه سالش بوده باور کن بزرگش کرد واسش رفت خواستگاری توی ارتش استخدام شد  مهر و محبتی که به من داشت با برادرمم همین رفتار رو میکرد ولی باورت میشه الان مامانم واسه برادرم شده بدترین آدم و چند بار نیش و کنایه به مامانم زده و مامانم فقط صبر کرده و هیچ و به منم میگه حرفی زد فقط صبور باش هیچی نگو خدا خودش میبینه  توی اطرافیان هم همچین تجربه هایی مشابه مامانم دیدم فقط با مردی که بچه داره ازدواج نکنید که اشتباه ست و فقط عذاب میکشید و باید صبوری کنید

پسرە یا دخترە کدوم عاشق بود؟

دختره 

خیلی می‌گفت من بخاطر فلانی یعنی پسره از این گذشتم از اون گذشتم جلو‌ خانواده ام وایسادم اما بعد متوجه شدیم این از خود گذشتگی های خانم  برای آقا هزینه زیادی داشته و کلی شرایط و پول و امکانات خواسته