2777
2789
عنوان

وکالت یا دندون‌پزشکی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2652 بازدید | 61 پست
خب صد درصد از همه لحاظ بهترع  چ از نظر پول و درآمد چ موقعیت و..

دختر خاله ام دندون پزشک، خواهر دیگه اش وکیل.

وکیل کم کم 100 در ماه داره. البته وکالت خیلی هوش اجتماعی بالایی میخواد.

اما دندون پزشک نصف اونم نیست.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خاله ام دندون پزشک، خواهر دیگه اش وکیل. وکیل کم کم 100 در ماه داره. البته وکالت خیلی هوش اجتما ...

بستگی دارع و خیلی ریسک داره 

منم دختر خالم پزشک و عموم وکیل 

در حالی کع دختر خالم بیشتر در میارع 🙄

دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!
بستگی داره اگه مد نظر خانواده دندون به خاطر درامده کسی که مطب نداشته باشه باید درمانگاه یا کلینیک کا ...

دقیقا همینطور. شما بهتر شرح دادید.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
دختر خاله ام دندون پزشک، خواهر دیگه اش وکیل. وکیل کم کم 100 در ماه داره. البته وکالت خیلی هوش اجتما ...

دندون پزشکا معمولن درآمد بالایی نسبت ب بقیه شغل ها دارن

اما خب احتمالن اونی ک وکیله موفق تره

بستگی دارع و خیلی ریسک داره  منم دختر خالم پزشک و عموم وکیل  در حالی کع دختر خالم بیشتر ...

گفتم که در حوزه وکالت هوش اجتماعی... خیلی تاثیر گذار.

اما دختر خالتون حتما مطب دارند. وگرنه درآمد اونقدر رویایی نیست.

درآمد وکلا عموما بیشتر گلی. جز اینه!؟

درکل آدم باید حوزه که علاقه مند فعالیت کنه.

خودم میدونم شاید با دندون پزشکی موفق تر بشم اما تمام تلاشمو میکنم تا با شغلی پیش برم و موفق بشم ک ت ...

منم تقریبا همین حسو داشتم رشتم اقتصاد بود و میدونستم اگه ادامه بدم خیلی خوب میشه شرایطشو داشتم ... 

اما چون زده شدم منفعتمو بوسیدم گذاشتم کنار😅 و تصمیم گرفتم حقوق رو انتخاب کنم تو این زمینه هم میشه به موفقیت و درآمد خوبی رسید اکثرا فکر میکنن دندانپزشک درهرحالت پولدار تر میشه اما همیشه اینطوری نیست واقعا ... هرچند سختی خودشو داره من با مشاور تحصیلی صحبت کردم قاطع بودم اما مشاور بالینی یکم نظرمو عوض کرد ... 

دندون پزشکا معمولن درآمد بالایی نسبت ب بقیه شغل ها دارن اما خب احتمالن اونی ک وکیله موفق تره

نظر شما هم محترم عزیزم.

ولی علاقه مهم تره، موفقیت بیشتره.

راستشو بخواین خانوادم درحال حاضر شرایط مالی آنچنان بالایی نداره. اما قطعا در آینده خیلی موفق تر و به ...

همیشه موفق باشید خواهشی که از شما دارم جو افراد عادی که فکر میکنن رشته های پزشکی درامد داره توجه نکنید الان دیگه اینطور نیست وضعیت این رشته ها خرابه اگر صرفا علاقه دارید برید اگه درامده مهمه براتون بهتون اصلا پیشنهاد نمیکنم 

منم تقریبا همین حسو داشتم رشتم اقتصاد بود و میدونستم اگه ادامه بدم خیلی خوب میشه شرایطشو داشتم ...&n ...

شما الان مدرک وکالتتون رو گرفتین؟

راه خیلی سختی رو پیش پا گذاشتین؟

نظر شما هم محترم عزیزم. ولی علاقه مهم تره، موفقیت بیشتره.

قبول دارم 

علاقه هم خیییلی خیییلی مهمه 

ولی خب من ا لحاظ موقعیت های شغلیش گفدم

دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!
بستگی دارع و خیلی ریسک داره  منم دختر خالم پزشک و عموم وکیل  در حالی کع دختر خالم بیشتر ...

نظر شما هم محترم دوست خوبم.

هرکار کردم پیامم ویرایش نشد.