2777
2789
عنوان

وکالت یا دندون‌پزشکی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2657 بازدید | 61 پست

عزیزم وکالت فقط از طریقه رشته انسانی  هست فکر کنم بعدم برو سمت علاقت .اونقدرام فکر میکنی قبولی دندون راحت نیست ولی خوب باید خوب بخونی وتلاش کنی وکالت هم شغل خوبیه اگه بتونی موفق بشی خیلی خوبه وپر درآمد هستش

دندون برا کسی هس ک مطمئنه قبولل میشع  اگ مطمئنی میتونی برو دندون چون موفق تر خواهی شد

درسته ینی علاقمو درنظر نگیرم؟

خودم میدونم که دندون پولساز تره اما دوس دارم شغلی ک دارمو با عشقو علاقه پیش ببرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم علاقه و‌ پتانسیل خودت مهمه 

چه برای وکالت چه برای دندانپزشکی 

وقتی به شغلی علاقمند باشی سختیشم با علاقه میپذیری 

اما بدون علاقه فقط تحمل میکنی 

البته بستگی ب خودت داره ک علاقه برات اولویت چندمه

دندون برا کسی هس ک مطمئنه قبولل میشع  اگ مطمئنی میتونی برو دندون چون موفق تر خواهی شد

از چه لحاظ موفقیتش بیشتره؟؟

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

اگر مطمئن هستی قبول میشی قطعا دندان

تاتوبری وکالت فارغ التحصیل بشی کامل اشباع میشه و احتمالش کمه پرونده های زیادی گیرت بیاد

ولی بااین وضعیت بهداشت جامعه همیشه برای پزشک کارهست

شما از چه نظر میگین؟

بیشتر آرامش روحی در دندون زیاد هست تا وکالت.🙏

و خیلی نظرهای دیگه‌

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞

بستگی داره اگه مد نظر خانواده دندون به خاطر درامده کسی که مطب نداشته باشه باید درمانگاه یا کلینیک کار کنه که در حد کارمند ها در میاره اگه خانواده شما وضعیت مالی خوبی دارند در حد ۲ الی ۳ میلیارد مطب زنن درامدتون بهتر میشه ولی نه در حد رویایی که مردم فکر میکنن که همه دندانپزشکان پولدار هستند قاطع میگم نه عده خیلی کمی هستند  اکثرا دو حالت داره خیلی سال پیش فارغ التحصیل شدند یا شغل دوم دارند

بنظرم علاقه و‌ پتانسیل خودت مهمه  چه برای وکالت چه برای دندانپزشکی  وقتی به شغلی علاقمند ...

خودم میدونم شاید با دندون پزشکی موفق تر بشم

اما تمام تلاشمو میکنم تا با شغلی پیش برم و موفق بشم ک تمام عشقو علاقم داخلشه

از چه لحاظ موفقیتش بیشتره؟؟

خب صد درصد از همه لحاظ بهترع 

چ از نظر پول و درآمد چ موقعیت و..

دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!

سال نهم از اولش هر روز به یک رشته فکر می کنی اما اگر تمرکزت رو روی دروست بزاری به نظرم بهتره تا با این افکار زمانت رو تلف کنی یک کتاب تست جامع خیلی سبز برای تیزهوشان بخر  و حل کن حتی اگر تیز هوشان نمی خوای  باعث میشه درسا رو بهتر یاد بگیری هم برای هر نوع ازمون ورودی به هر مدرسه ای اماده باشی در ضمن با تست زدن هم اشنا میشی جلو تر از بقیه ی افراد انتخاب اینکه چه رشته ای میخوای بری بعد از امتحانات خرداد تستای روانشناختی هست برای انتخاب رشته شرکت کن  و الان تمرکزت رو فقط برای امتحاناتت بزار .

بستگی داره اگه مد نظر خانواده دندون به خاطر درامده کسی که مطب نداشته باشه باید درمانگاه یا کلینیک کا ...

راستشو بخواین خانوادم درحال حاضر شرایط مالی آنچنان بالایی نداره. اما قطعا در آینده خیلی موفق تر و بهتر خواهیم شد