2777
2789
عنوان

وکالت یا دندون‌پزشکی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2657 بازدید | 61 پست
قبول دارم  علاقه هم خیییلی خیییلی مهمه  ولی خب من ا لحاظ موقعیت های شغلیش گفدم

از لحاظ موقعیت هم نظر ها متفاوت هست مهربون.

و حتما درست میگید گلی

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خاله ام دندون پزشک، خواهر دیگه اش وکیل. وکیل کم کم 100 در ماه داره. البته وکالت خیلی هوش اجتما ...

چیزی که توی جامعه‌ هست اینه که چون دندانپزشک لزوما دکتره ولی یک وکیل لزوما دکترا نداره 

دندون تاپ تر محسوب میشه

صددرصد ک از طریق علاقه باعث میشه موفقیت ب دست اورد

در هر حال موفق ترین باشید. الان تمرکز بزارید روی درس و مطالعه. سعی کنید مطالعات غیر درسی انجام بدید که بهتون بیشتر کمک میکنه.

در پناه خدا

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

ببین حقوق رشته ایه که خیلی خاص نیست 

خیلیا میخونن 

با رتبه های پرت هم‌میرن 

باید در نهایت ازمون وکالت بدن تا وکیل شن

ولی دندون جایگاه اجتماعیش بالاتره و خاص تره ولی به همون نسبت خیلی خیلی سخت تره قبولیش

چیزی که توی جامعه‌ هست اینه که چون دندانپزشک لزوما دکتره ولی یک وکیل لزوما دکترا نداره  دندون ...

بخاطر همینکه هنوز جهان سومی هستیم!

دندون پزشک فقط بیشتر بخاطر پرستیژ ش دهن پر کن. و مغزه جامعه شده فقط بچمون پزشک بشه!!! بخاطر همین سالها پشت در دانشگاه میمونن خیلی ها!! بخاطر همینکه علم ارزشی نداره..... الان چند درصد با سواد داریم تو حوزه های مختلف....کم کم چون علاقه نبوده

چون هوش نبوده

......ولا غیر

بخاطر همینکه هنوز جهان سومی هستیم! دندون پزشک فقط بیشتر بخاطر پرستیژ ش دهن پر کن. و مغزه جامعه شده ...

وقتی برید رشته ای که توش پول نباشه علاقه رو باد میبره 

دندان پزشکی بخاطر درامدش و خیلی چیزای دیگه پرستیژ داره 

من‌نمیتونم بیام حقیقت رو کتمان کنم و به دانش آموز نهمی بگم حقوق جایگاهش بالاتره 

مگر اینکه فرد دکترای حقوق داشته باشه 

بخاطر همینکه هنوز جهان سومی هستیم! دندون پزشک فقط بیشتر بخاطر پرستیژ ش دهن پر کن. و مغزه جامعه شده ...

و اینکه ربطش به هوش چیه ؟؟؟ طرف خودش رو میکشه پزشکی دندون قبول شه 

قطعا باهوش بوده که قبول شده 

کار هرکسی نیست درس خوندن

بدون مطب هم میشه درآمد بالا داشت

باید شما درصدی کار کنید که درمانگاه یا کلینیک به شما زیاد پول نمیده چون مواد و وسایل  از خودشونه اگر هم داخل مطب دندانپزشک دیگه کار کنید درصدی کار میکنن و دندان هایی که پول خوبی  داره به شما نمیدن برای یک زمانی حرفتون قبول دارم حتی دو سال کار میکردن پول مطب براشون جور میشد ولی الان  کسانی که الان مطب ندارند در حد یک کارمند درامد دارند البته موارد خیلی خیلی کمی هم هستند که اینطور نباشه ولی نادر هستند