2777
2789
عنوان

پدرشوهرم بهم گف سگ کثیف

437 بازدید | 5 پست

سلام دوستان تاپیک مال من نیست .ولی ب مشورت شما نیاز داره این خانم.پدرشوهرش بهش گفته سگ کثیف .دلیلش هم اینه الکی .قدیما شوهرش اصلا تحویلش نمیگرفته و تو زندگی اختیار هچی نداشته بعد ده سال کمی رفتارش خوب میشه باهاش .البته رفتن خونه مادرشوهرش زندگی میکنن از بی پولی و ور شکستگی خرج پدرشوهره رو هم اینا میدن.مادرشوهرش پدره رو پر میکنه و هردفعه برا چیزای الکی این بیچاره رو دعوا میکنن .فحش و نفرین و اینا الانم چون رفتار شوهره کمی باهاش خوبه بدتر شدن و هر دفعه الکی بهش فحش میدن و از خونه بیرونش میکنن.اینام چون ن پول پیش دارن ن پول اجاره نشستن مجبوری اینجا بچه هم دارن.این دفعه هم اینا رفتن ب دلایلی شهرستان وقتی برمیگردن

باید میگفت اگر من سگ کثیف هستم شما دیگه چی  هستین که اومدین خواستگاری من وبا منت و هدیه و مراسم باهام وصلت کردین

هراحمقی به عروس یا دامادش توهین کنه مستقیم  تف به یقه خودش انداخته

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختره میبینه پدرشوهرش باهاش سرو سنگینه و چون عادتش رو میدونسته میدونه قراره باز الکی دعواش کنه اینو بگم خدا از مادرشوهرش نگذره وقتی نیستن اینقد پشت این بد میگه تا اون پر بشه.اینو خودشم شنیده یبار گوشیشو رو ضبط میذاره و میره بیرون و صداشونو میشنوه.پشت سر چه حرفایی میزنه ولی جلوش خیلی فرق میکنه.کلی هم اذیتش میکنه.ایندفعه هم سر هیچی دادو بیداد میکنه و میگه سگ کثیف از خونم برو بیرون و فلان .دوستم و شوهرش پولی ندارن ک اجاره بدن و اینجا بچه مدرسه ای دارن  دوستم مونده میگه دلم باهاش صاف نمیشه از طرفی هم مجبوره بمونه تو خونه .کلا نمیدونه الان چیکا کنه 

جلوي اونا  خوبي رابطشون رو نشون ندع 

ما هر دفعه باهم خوبيم ، بعدش دعوامون ميشه 

شما هم به دوستت بگو با شوهرش اوكي كنه ، جلوي پدرمادرش ، بهش اخم و تخم كنه ، محكم صحبت كنه 

كه ديگه نوبت به پدره نرسه 

من كه خودم به شوهرم ميگم رعايت كنه جلوي اًونا