2777
2789
عنوان

خانمای باردار لطفا بیاید

303 بازدید | 55 پست

خانما من تا چند روز پیش حالم خوب بود تازگیا دارم میمیرم😭بعدازظهرا سرم گیج میره تهوع شدیدددد میگیرم غذاهم از گلوم پایین نمیره باید حتما یه چیز ترش بخورم تا یکم آروم شم کسی اینجوری بوده؟ من اولی اصلا نفهمیدم حاملم😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۷ هفته

عزیزم‌خو تا هفته ۱۶معمولا حالت تهوع هست 

من فکر کردم هفته ۲۵اینایی که ممکن خدایی نکرده مسمومیت بارداری باشه 🤣🤣🤣

محال است خداوند آرزویی در قلبت قرار دهد که برایش تدارک ندیده باشد
۷ هفته

طبیعیه گلم 

بچه اولت چیه

احتمالا این بچت دختره

تا اخر سه ماهگی هم همینه وضعت

کله پاچه و سیرابی بخور حالت رو خوب میکنه، غذاهای جامد بخور

شبها خوابیدنی یکم بالشت رو بلند کن

کنار تختت یکم بیسکوییت بزار صبح از خواب پا میشی بخوری

باید تحمل کنی

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
عزیزم‌خو تا هفته ۱۶معمولا حالت تهوع هست  من فکر کردم هفته ۲۵اینایی که ممکن خدایی نکرده مسمومیت ...

خب اولی اصلا بارداریو حس نکردم الان زندگیم مختل شده هیچی از گلوم پایین نمیره مغزم انگار کارنمیکنه اصلا حالم خیلی بده میترسم😓

طبیعیه گلم  بچه اولت چیه احتمالا این بچت دختره تا اخر سه ماهگی هم همینه وضعت کله پاچه و سیر ...

آره احتمالا دختره چون پسرم اینجور نبود سیرابی خوردم دو روز پیش تغییری نکردم😭تا یه ماه دیگه میمیرم من... صبح حالم بد نیست همین که ساعت نزدیکه ۵بعدازظهر میشه شروع میشه تا وقت خواب اینجور میپیچم به خودم😭

آره احتمالا دختره چون پسرم اینجور نبود سیرابی خوردم دو روز پیش تغییری نکردم😭تا یه ماه دیگه میمیرم م ...

باید عادت کنی

میدونم چی میکشی، باز خوبه فقط بعد از ظهرا اینجور میشی

ان شاءالله بهتر میشی

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
عزیزم معمولا سر دختر اینجوریه و حالت تهوع میگیری تا دو سه ماه اول اینجوریه 

واییی تا دو روز پیش خوب بودم یهو شروع شد😭یه دونه انار میخورم آروم میشه یک ساعت بعد باز شروع میشه چرا دخترا اینجورن😓 بعدازظهرا اینجور میشم صبح تا بعدازظهر خوبم