در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام.مشکل شما دخالت خانواده همسرتون توی زندگیتون هستش.چون توی یه ساختمون هستین مشکلاتتون بیشتر،شاید با تغییر مکان مشکلاتتون کمتر بشه.
دقیق بخوام توصیفت کنم؛تو همونی هستی که حالم رو خوب میکنی،همونی که باهاش میتونم از ته دل بخندم،همونی که کنارش میشه خسته نشد،همونی که تو روزای سختم میتونم دلم رو خوش کنم به بودنت،بغلت دوای دردمه،دستات گرمابخش زندگیمه،صدات تسکین دهنده دردامه،من با داشتن تو بی نیازترینم.میخوام بدونی اونقدر بودنت قشنگه و حال دل منو خوب میکنه که من حاضرم هیشکی نباشه ولی تو باشی واسم،دور بودنت بگردم.تقدیم به پرنسس دوست داشتنی زندگیم.
وای خدا بهت صبر بده این مشکل و باید همسرت حل کنه و بس یعنی چی به زبون خوش بگه ما زندگی خودمون داریگ شما هم زندگی خودتون و اینکه چیه هر روز خاله زنک بازی بیان خونمون از در میام دلم میخاد خونم تمیز باشه آرامش باشه نه چهل نفر خونه ریخته باشن هفته ایی یکبار تمام
من تو ی ساختمون نیستم ولی همسایه هستم باهاشون همه چی بستگی ب خودت داره خوب تا کنی خوب تا میکنن ولی من از اینکه زیادی تو همیم خوشم نمیاد 24باهم چپ راس میدونن عطسه کنم میفهمم این خوشم نمیاد
سعی کن جوری تنظیم کنی رفت و آمدتو که باهاشون روبرو نشی . زیاد صمیمی نشو و فاصلتو حفظ کن . خیلی رسمی یک تعارف الکی کن از سر باز کنی . این دفعه به شوهرتم بگو مگه من خونه بابام تربیت نشدم که مامانت بهم میخواد معاشرت یاد بده .
من یه جا هستم جاریم هم هست اذیتی که از سمت بچه جاریم هست با هیچ اذیتی قابل مقایسه نیست
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍