2777
2789
عنوان

زندگی بدون جدال باخانواده همسردریک ساختمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1986 بازدید | 126 پست
ابن تغیر مکان که میگید با زبون راحته شوهرای که بخاطر ننش میاد پیش خانوادش میشینه به این راحتی ها نمی ...

من ۵سال نشستم طبقه بالا خونه مادرشوهر 

واحد برا خودمون بود و یه واحد کوچک شهرک دیگه داشتیم همسرم میگفتم بریم اون خونه 

می‌گفت عمرا اگه برم حتی حرفشم نزن 

۵سال گذشت بین خودشون به اختلاف خوردن و دعوا و اینا 

شوهرم قانع شد پاشیم 

الان بااینکه خونم کوچیکتره ولی آرامش دارم

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خودن باید با کلاس رقصی باشگاهی کتابخونه ای چیزی سرگرم کنی بفهمن نیستی دردسترس و بیکار صبح تا ش ...

من دوتا بچه دارم یه بچه یکساله دارم که دائم مراقبت میخواداصلا بیکارنیستم🙂

اگر شوهرتون طرف شما وایسه و هواتون رو داشته باشه،قطعا" مشکلاتتون کمتر میشه.تک پسر هم هستش دیگه کارتو ...

آره اوناهمیشه حق به جانبن پسر داشتن روبرتری میدونن منم فقط از شوهرم توقع درک دارم

ابن تغیر مکان که میگید با زبون راحته شوهرای که بخاطر ننش میاد پیش خانوادش میشینه به این راحتی ها نمی ...

سلام.موافقم با نظرتون.ایشون تک پسر هم هستش،خانواده اش بهش وابسته ان و به جان همدیگر وصل هستن با منطق نمیشه بعضی مواقع پیش برد.یه راه سخت وجود داره که گزینه آخر هستش این لحظه گزینه مناسبی نیستش،اگر که این مرد مواد مصرف میکرد یا دست بزن داشت یا رابطه ی جنسی با زنان دیگر،جدایی گزینه بهتری بود.ولی این زندگی به این مرحله خوشبختانه هنوز نرسیده.متاسفانه تمام سختیها و مدارا کردن نصیب خانمش شده.

دقیق بخوام توصیفت کنم؛تو همونی هستی که حالم رو خوب میکنی،همونی که باهاش میتونم از ته دل بخندم،همونی که کنارش میشه خسته نشد،همونی که تو روزای سختم میتونم دلم رو خوش کنم به بودنت،بغلت دوای دردمه،دستات گرمابخش زندگیمه،صدات تسکین دهنده دردامه،من با داشتن تو بی نیازترینم.میخوام بدونی اونقدر بودنت قشنگه و حال دل منو خوب میکنه که من حاضرم هیشکی نباشه ولی تو باشی واسم،دور بودنت بگردم.تقدیم به پرنسس دوست داشتنی زندگیم.
من دوتا بچه دارم یه بچه یکساله دارم که دائم مراقبت میخواداصلا بیکارنیستم🙂

عهههه من فکر کردم تازه متاهل شدی خب دختر کارت راحت تره ک 

سلام نمیدم ب فلانی نمیام پایین بچم خوابه بیدار بشه بدخواب میشه پوشک عوض میکردم بچه بردم حموم بچه رو به زور خوابوندم هلاک شدم خودمم خوابیدم استراحت کردم هزار بهانه هست ک دم ب دقیقه نیان ببیننت و بیان خونت ک😁

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐

رفتار مادرشوهرت کاملا اشتباهه ،درسته شما تو یه ساختمون هستید ولی نباید انتظار داشته باشن شما همه زندگیت رها کنی و دست به سینه جلو خودش و دختراش وایسی ،بعدم مادرشوهرا انتظار دارن چون دخترشون مثلا میاد خونشون و خودشون برا دختر به اب و اتیش میزنن عروس هم باید خودش فدا کنه واسه دخترش ،حرف دخترش بشه حکم تو زندگی و هر چی اون گفت همه اطاعت کنیم ،قدمش بزاریم رو چشم هر روز التماسشون کنیم بیاد خونمون چون رفته طبقه بالا مثلا خونه مادرش حتما تشریف بیارن خونه مام،ببین اگه تن به خواسته مادرشوهرت بدی باید هر کاری که مادرشون براشون میکنه توام بکنی وگرنه بی احترامی یا باهات سرد میشن یا ....انتظارات از خودت بالا نیر ،لازم نیست همیشه اونا میان شما زود بپری بیرون  سلام و ...اومدن خونه مادرشون شما اگه مثلا یروز حوصله داشتی برو پیششون اگه اونا هفت روز هفته میان لازم نیست شمام کار زندگیت ول کنی هفت روز هفته بری ،دو روز برو  ،بعدم احترامشون داشته باش ولی انقدرم مهربون و از خودگذشتگی نشون نده که اگه یروز مثلا کار داشتی نرفنی سلام کنی قهر کنن

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
من با خانواده همسرم توی ی ساختمانی هستم مشکلی نداشتم و ندارم و بعید میدونم دراینده هم ب مشکل بربخور ...

لابداوناهم خوبن،یاحد وحدومیشناسن

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

آره اوناهمیشه حق به جانبن پسر داشتن روبرتری میدونن منم فقط از شوهرم توقع درک دارم

خانواده های تک پسر بیشترشون همین طوری هستن و اگر که خواهر یا خواهرهایی هم داشته باشن دیگه بدتر.مگر اینکه پسر درک کنه که متاسفانه بیشترشون درک نمیکنن.

دقیق بخوام توصیفت کنم؛تو همونی هستی که حالم رو خوب میکنی،همونی که باهاش میتونم از ته دل بخندم،همونی که کنارش میشه خسته نشد،همونی که تو روزای سختم میتونم دلم رو خوش کنم به بودنت،بغلت دوای دردمه،دستات گرمابخش زندگیمه،صدات تسکین دهنده دردامه،من با داشتن تو بی نیازترینم.میخوام بدونی اونقدر بودنت قشنگه و حال دل منو خوب میکنه که من حاضرم هیشکی نباشه ولی تو باشی واسم،دور بودنت بگردم.تقدیم به پرنسس دوست داشتنی زندگیم.

دلیلی نداره هربار سلام بدین وتعارف کنین زندگیتون که جداست منم طبقه پایین مادرم زندگی میکنم خواهرم شاید ۱۰بار بیاد یکبارشو من میرم بالا نه اون توقع داره نه من حوصله دارم یا برام امکانش هست که هربار میاد حتما برم پیشش اگر باهم یکجا زندگی میکردین دریک طبقه فرق میکرد

دلیلی نداره هربار سلام بدین وتعارف کنین زندگیتون که جداست منم طبقه پایین مادرم زندگی میکنم خواهرم شا ...

مادر خودآدم درک میکنه دخترش رو ولی نمیدونم چرا مادر شوهرا اینجوری ان