2777
2789
عنوان

زندگی بدون جدال باخانواده همسردریک ساختمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1986 بازدید | 126 پست

من 8سال باهاشون تویه ساختمون بودم وهیچ وقت بیاحترامی ازمن ندیدن واحترامم داشتن شوهرم یه وقتایی بهشون میپرید ولی گذشت 

طبیعیه از همه چی آدم سر درمیارن واین آزار دهندس ولی من طوری شد که هفته ایی یه بار میرفتم بالا اونم جمعه ها که خواهرشم میومد شوهر منم تک پسره

کم دیدن وکمتر حرف زدن بهترین کار واسه حفظ ارامشه توام هروقت خانوادشو دیدی احترام بزار تعارف الکیم بکن وزیاد بینشون نباش

فقط وقتی بچه میاد خیلی سخت میشه دخالت تو تربیت وحرف گوش نکردن بچه ها ورفتن بچه به خونه اونا سخته ولی باید مدیریت کنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من 8سال باهاشون تویه ساختمون بودم وهیچ وقت بیاحترامی ازمن ندیدن واحترامم داشتن شوهرم یه وقتایی بهشون ...

بله رفت وآمد خودم رومحدود کردم ولی بچه هامیرن وبدتر اینکه از بچه سوال میپرسن

خانواده شوهرمودرهفته ۲،۳باربیشترنمیبینم  نه اوناکاربه زندگی وبچه داریم دارن نه من  وقتی ...

چون خیلی بافرهنگن وحسودنیستن.تو احتمالا از برگزیدگان خدایی.خوشبخت باشی همیشه

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
چون خیلی بافرهنگن وحسودنیستن.تو احتمالا از برگزیدگان خدایی.خوشبخت باشی همیشه

آره خداروشکرخیلی بافرهنگن 

ممنونم عزیز💚

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤