2777
2789
عنوان

زندگی بدون جدال باخانواده همسردریک ساختمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1986 بازدید | 126 پست

من طبقه بالا میشینم با این تفاوت که خواهر شوهرام‌ خونه ام نمیان منم تعارف نمیکنم و وقتایی که میان خونه مادرشوهرم اصلا پایین نمیرم

همسر منم یدونه پسره

و اینکه قبل ها وقتایی که اونا میومدن خونه مادرشوهرم یه سر میرفتم ولی دیدم با همون یکی دوساعتم منو میرنجونن دیگه نمیرم

منو همسرم باهم کنار بیاییم خیلیه

بقیه برام مهم نیستن 

برای مادر شدنم دعا کنید☺️1401/12/16
فقط شوهرت باید مدیریت کنه  من از خانواده اش دورم ولی چون شوهرم وابسته اس دخالت میکنن  شو ...

آره بعضیااون سردنیاهم باشن بازدخالت میکنن واذیتاشون سرجاشه 

مایه نمونشوتوفامیل داریم 

ولی خداروشکرشوهره یکم بهترشده وفهمیده خانوادش چی هستن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با خانواده همسرم توی ی ساختمانی هستم

مشکلی نداشتم و ندارم و بعید میدونم دراینده هم ب مشکل بربخورم

چون حساب شده عمل میکنم

با ۳تا خاهرشوهرم توی ساختمان هستیم من طبقه۴هستم

بچه هم دارم

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱

با روی خوش به همه بگو چشم رو چشمم ولی کار خودتو بکن.خودت شخصیت محکمی داشته باش خاله زنک نباش مثلا بخاطر رفتارای مادر شوهر و خواهر شوهرت با شوهرت دعوا را ننداز مثل سم میمونه تو زندگی

سلام.مشکل شما دخالت خانواده همسرتون توی زندگیتون هستش.چون توی یه ساختمون هستین مشکلاتتون بیشتر،شاید ...

ابن تغیر مکان که میگید با زبون راحته شوهرای که بخاطر ننش میاد پیش خانوادش میشینه به این راحتی ها نمیشه جداشون کرد من شوهر بخواد می تونه به راحتی خونه خوب بگیره تا تو زندگیمون آرامش باشه ولی انجام نمیده چون دلش نمیخواد از ننش دور باشه 😑😑😑

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

منم همسایه دیوارب دیوارشونم حیاطمون مشترکه هنوزجدانکردیم سرم توزندگی خودمونه زیادنمیرم ولی مادرشوهر هر روز ی سری میزنه خواهرشوهرم بیاد من نمیرم خودشون دوست داشته باشن ی سرمیزنن اجباری نیست 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
با روی خوش به همه بگو چشم رو چشمم ولی کار خودتو بکن.خودت شخصیت محکمی داشته باش خاله زنک نباش مثلا بخ ...

حرفتون واقعا درسته ولی من یه نفرم واونازیادن حرفاشون وکاراشون روندیدمیگیرم ولی گاهی سررزیزمیشم

اصلا امکانش نیست چون تک پسره وبه شدت بهش وابسته هستن

اگر شوهرتون طرف شما وایسه و هواتون رو داشته باشه،قطعا" مشکلاتتون کمتر میشه.تک پسر هم هستش دیگه کارتون سخت تر هستش.دو حالت بیشتر نداره،یکی اینکه یا خانواده همسرتون اصلاح بشن که امکانش کمه و حالت دوم شما مدارا کنی و تحملشون کنی.بعضی مواقع هیج راه چاره ای باقی نمیمونه.

دقیق بخوام توصیفت کنم؛تو همونی هستی که حالم رو خوب میکنی،همونی که باهاش میتونم از ته دل بخندم،همونی که کنارش میشه خسته نشد،همونی که تو روزای سختم میتونم دلم رو خوش کنم به بودنت،بغلت دوای دردمه،دستات گرمابخش زندگیمه،صدات تسکین دهنده دردامه،من با داشتن تو بی نیازترینم.میخوام بدونی اونقدر بودنت قشنگه و حال دل منو خوب میکنه که من حاضرم هیشکی نباشه ولی تو باشی واسم،دور بودنت بگردم.تقدیم به پرنسس دوست داشتنی زندگیم.
آخه بعدش یه فاجعه دیگه درست میکنن که تحویل نمیگیره

عزیزم خودت باید با کلاس رقصی باشگاهی کتابخونه ای چیزی سرگرم کنی بفهمن نیستی دردسترس و بیکار صبح تا شب نباید تو خونه قو زد

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐