2777
2789

به عددروی ترازو نیست‌. به درصد چربی و عضله‌ی بدن هست که سایز و فیت بودن رو تعیین میکنه

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کی مث من اومد عکسشو ببینه لایک کنه 🤕🥴🤣

عکس نمیزارم عزیزم😂چون یه بار نزدیک بود لو برم و تاپیک های قبلیم خیلی شخصی بودن☹️

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

به عددروی ترازو نیست‌. به درصد چربی و عضله‌ی بدن هست که سایز و فیت بودن رو تعیین میکنه

چجور بگم چربی ندارم یعنی کلا گوشت بدنم آویزون نیس و فقط قسمت ران و باسن چاقم و استخونام درازه و پهن نیست الان یه دوست دارم قدش کوتاه و لاغره هرجا منو میبینه میگ استاندارد نیستی😑

چجور بگم چربی ندارم یعنی کلا گوشت بدنم آویزون نیس و فقط قسمت ران و باسن چاقم و استخونام درازه و پهن ...

قدت خیلی خوبه. هیکلتم مشکلب نداره ولی واسه خیلی خفن شدن برو باشگاه حیف قدته یعنی خیلی خفن میشیا

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.
قدت خیلی خوبه. هیکلتم مشکلب نداره ولی واسه خیلی خفن شدن برو باشگاه حیف قدته یعنی خیلی خفن میشیا

والا کنکور لعنتی بیچارم کرده نتیجش معلوم شه حتما میرم ،آخه ۶ سالی میشه کلا باشگاه نرفتم☹️