dokhtar_e_bahar مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 39 عنوان میخام ازدواج کنم ولی خواستگار باب میلم پیدا نمیشه 388 بازدید | 33 پست خیلی خسته و افسرده شدم چیکار کنم راهنماییم کنید. شرایط سنیم هم دیگه اکی نیس خدایا فاصلت تا من خودت گفتی ک کوتاهه،،،از اینجا ک من ایستادم چقدر تا آسمون راهه🥹💔 1402/07/12 | 00:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
isyyyan عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 942 بیایین بحرفیمسنتون چندهچجور خواستگارای میادو میره ،یا چجور ادمی میخاییدکار دارید؟ آیسل سابق😊،با دعاهای قشنگ شما من بلخره ب آرامش رسیدم خدایا شکرت❤....
دختری_که_با_بغض_خندی عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 978 منم ۲۱ سالمه خواستگار ندارم دلم میخواد ازدواج کنم کاربری دست دو نفره من و دوستم که اون نامزده♡
yeeganehh009 عضویت: 1401/06/04 تعداد پست: 2739 دقیقا یه سری ادم نه همشون که سرشون به تنشون نمیارزه همه جا خواستگاری میرنبعد اون ادم حسابیه هم نمیره خواستگاری یا کمتر میره ولی امان از این درپیت ها
دخترتابستانههههههه عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 23498 ذکر یا جامع الناس رو یه هفته بگو ۱۱۰ باراینجا شنیدمب دختر خالم گفتم اونم انجام داد خواستگار پیدا شد براشولی باب دلش نبود رد کرد
dokhtar_e_bahar مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 39 ذکر یا جامع الناس رو یه هفته بگو ۱۱۰ بار اینجا شنیدم ب دختر خالم گفتم اونم انجام داد خواستگار پیدا ... همه کاری کردم همه ذکری گفتم منی ک ب دعا نویسی اعتقاد نداشتم پیش اونم رفتم گفت سحر داری و باید باطل کنی با مبلِ بالا بهش اطمینان نکردم خدایا فاصلت تا من خودت گفتی ک کوتاهه،،،از اینجا ک من ایستادم چقدر تا آسمون راهه🥹💔
dokhtar_e_bahar مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 39 خاستگار باب میلت چه جوریه؟ شخصیت اخلاق خانواده و تا حدی هم ظاهر و شغل خوب خدایا فاصلت تا من خودت گفتی ک کوتاهه،،،از اینجا ک من ایستادم چقدر تا آسمون راهه🥹💔
dokhtar_e_bahar مدیر استارتر عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 39 بیایین بحرفیم سنتون چنده چجور خواستگارای میادو میره ،یا چجور ادمی میخایید کار دارید؟ ادمایی ک میان ب دلم نمی شینن سعی می کنم با صحبت اکی بشیم ک تازه با افکار عقایدشون ک اشنا میشم می بینم فاجعن خدایا فاصلت تا من خودت گفتی ک کوتاهه،،،از اینجا ک من ایستادم چقدر تا آسمون راهه🥹💔
isyyyan عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 942 ادمایی ک میان ب دلم نمی شینن سعی می کنم با صحبت اکی بشیم ک تازه با افکار عقایدشون ک اشنا میشم می بین ... واییییدقیقا من خیلی با بالارفتن سنم نکته سنجترشدمولی خوبها آیسل سابق😊،با دعاهای قشنگ شما من بلخره ب آرامش رسیدم خدایا شکرت❤....
agh6370 عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 957 شخصیت اخلاق خانواده و تا حدی هم ظاهر و شغل خوب خب توقع بالایی هم نداری خودت باید توی اجتماع حضور داشته باشیاگه شاغل نیستی مشغول به کار شو یا درس و دانشگاه رو دوباره شروع کنبالاخره عزیزم باید توی جامعه باشی تا مورد خوب هم پیدا بشه