2777
2789

کم پیش میاد جوری عصبانی شم ک اسیب ب وسایل دور و بر بزنم ضرر مادیش ب کنار واقعا بعدش ادم افسوس میخوره ک این چ کار ناشایستی بود ک انجام داد 

بعضی وقتام قابل جبران نیست 💔

شمام اینطوری شدین؟

خانم عصبی ولی منطقی😎🤟🏼 

من عصبی میشم بعدش خیلی پشیمون میشم وگریه میکنم بخاطرکارام حرفایی ک زدم

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره خیلی حرفایی زدم که بعدخودم خجالت میکشه یادم میفته ومتاسفانه یاد طرف همیشه میمونه وقابل جبران نیس ...

حالا جدا از حرف من کلا رد میدم میزنم چیز میز میشکونم😐 امشب ی عینک از وسط نصف کردم ی شیشه ویترین شکوندم 

خانم عصبی ولی منطقی😎🤟🏼 
وای😂😂😂😂 منم دقیقا ازین دست کارا میکنم 

الانم مونده رو دستم ک عوض کنم یا بدمشون تعمیر😑😑و دم دستم چیزی باشه پرت میکنم صدها بار گوشیمو پرت کردم الان ریده شده😑 

باشه تو خوبی
الانم مونده رو دستم ک عوض کنم یا بدمشون تعمیر😑😑و دم دستم چیزی باشه پرت میکنم صدها بار گوشیمو پرت ک ...

😂😂😂😂 چ تو منی😂😂😂 

ولی من تو عصبانیتم فک میکنم کدومو بشکنم و پرت کنم ضررش کمتره🤣🤣

خانم عصبی ولی منطقی😎🤟🏼 
من موقع عصبانیت میتونم ادم بکشم،یعنی انقدر شدیده بله کارهایی کردم اما بعدش احساس پشیمونی نکردم،ب نظ ...

خداراشکر ک ادم نکشتی😂😂 

من خیلی عصبانی شم فقط میخام چیز میز بشکونم و جیغ بزنم

خانم عصبی ولی منطقی😎🤟🏼 
😂😂😂😂 چ تو منی😂😂😂  ولی من تو عصبانیتم فک میکنم کدومو بشکنم و پرت کنم ضررش کمتره🤣🤣

من فک نمیکنم ب ضررش فقط پرت میکنم 

😭😢یبارم شوهرمو پرت کردم🤣🤣منظور هولش دادم کمرش خورد به میز 

اخه زیاد داشت چرت و پرت میگفت میرفت رو اعصابم دیگ لال شد تا ده روز موند رو زمین ناله کرد

باشه تو خوبی

من امروز تو عصبانیت جوجه ای که دخترم سه ماه بزرگش کرده بود و وابستش بود رو به خاطر اینکه بو میداد و وسواس داشتم دادم به یکی الان پر از عذاب وجدانم. حس میکنم سنگدلی کردم. ولی آخه نگه داشتنش تو آپارتمان درست نبود خونه انگار بو گرفته بود 😔 خیلی پشیمون شدم چرا تو عصبانیت فقط به خودم و وسواسم فکر کردم

من فک نمیکنم ب ضررش فقط پرت میکنم  😭😢یبارم شوهرمو پرت کردم🤣🤣منظور هولش دادم کمرش خورد به م ...

😂😂😂حالا خوبه پس نزده 

تازه اون دیوونه شه زورش بیشتره 

خانم عصبی ولی منطقی😎🤟🏼