2777
2789

خواهرم سال اول تدریسه مدرسه بزرگ‌ داخل شهر اوفتاده مریض شده گفتم تو تاپیک قبلی شرایطشو‌ نمیدونم چیکار کنم منم پا به پاش گریه میکنم

حساس عادت کرده به بی نقص بودن کلا خیلی کمالگراست دوران کنکورش هم همینطور بود تا رتبه های ازمونش از ۱۰ نفر برتر استان میرفت بالا تر مریض میشد سر مریض‌ شدناش رتبش ۳ رقمی شد در حالی که تک رقمی بود همیشه

الانم همون دوران اولیا حساسن کوچک‌ ترین چیز ها رو بهونه میکنن خواهرمم نمیتونه قبول کنه 

مثلا اولیا میان ی روز میگن شما خوب تکالیف رو برسی نکردی دختر من نقطه برای کلمه قاشق کم گذاشته بود یا تلوزیون رو تلویوزن نوشته بود 

ی روز دیگه خانم شما تو کلاس پنجره باز نمیکنی هوا نیست 

بهش چقدر میگم اونا میدونن سال اولته اذیت میکنن چون اعتراض میکنن واقعا 

شما بگین چیکار کنم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز من اولاً که شما کاری نمی‌تونی انجام بدی ایشون باید خودش به این نتیجه برسه که باید صبور باشه دوماً اینکه ایشون که نمی‌تونه صبور و انتقادپذیر باشه چرا معلم شده اولین اصول و ویژگی معلم بودن همینه به نظرم بگو همین الان قید این کارو بزنه چون چند سال دیگه مطمئنم از پسش بر نمیاد

ایشون چه جوری می‌خواد پس فردا به دانش آموزاش بگه واسه نمره خودتونو اذیت نکنین و به دانش آموزاش یاد بده درست درس بخونن بدون مریض شدن و استرس داشتن وقتی خودش اینجوریه؟

اولا کار اشتباهی کرده گفته سال اول تدریسمه

منم به شدت کمالگرام ، اینحوریم که تدریس و کارم باید بی نقص باشه ولی جوری هم رفتار نکردم که اولیا بخوان ایراد بگیرن

اگر احیانا یکی دو مورد ایرادهای الکی هم گرفتن مثلا چرا فلان روز تکلیفشون زیاد بوده جوابشون رو محترمانه دادم

متاسفانه مادرا کافیه یکیشون ایراد بگیره و احساس ضعف شما رو حس کنند دیگه بیچارت میکنند

اولا کار اشتباهی کرده گفته سال اول تدریسمه منم به شدت کمالگرام ، اینحوریم که تدریس و کارم باید بی ن ...

خودش نگفته این که رفته یه همکار دیگه قرار بود قبلش بیاد جلسه اینا گذاشنه بوده با اولیا در ارتباط بوده اخر سر اون همکارو نمیفرستن ابلاغ خواهر منو میزنن برای این مدرسه

حالا اون همکار قبلی و یکی ذیگه از همکارای همین مدرسه باهم همدست شدن و با اولیا درارتباط هستن که سما اعتراض کنین سخت بگیرین تا مدیر مجبور بشه تغییر بده و اون همکارا به اولیا رسوندن که سال اولشه 

درواقع اولیا ادارن تحریک میشن 

خودش نگفته این که رفته یه همکار دیگه قرار بود قبلش بیاد جلسه اینا گذاشنه بوده با اولیا در ارتباط بود ...

با اینکه همه جور همکاری تا حالا داشتم حتی بدترینشونم طرف اولیا علیه همکار نبودن

چون در درجه اول اینطوری سطح و شان خودشون پایین میاد

مگر اینکه واقعا بی تجربه و خام‌باشن

با اینکه همه جور همکاری تا حالا داشتم حتی بدترینشونم طرف اولیا علیه همکار نبودن چون در درجه ا ...

درسته با این همکار هیچ کس در داخل مدرسه رابطه نداره مثل این قبلا هم از این کارا کرده و خودش پارسال با همین ترفند اومده جای بک معلم دیگه