2777
2789

سلام روز بخیر 

من میخوام آیفون ۱۴ معمولی بهرم ولی راستش میترسم ارزش نداشته باشه بخاطر ریجستری و پریدن آنتن 

کسایی که آیفون ۱۴ دارند مشکلی ندارند ؟ با آنتن چیکار میکنید  ؟ 

بنده خانم هستم پروفایلم عکس شهید احمد محمد مشلب 😍🌹

عاليه واقعا تنها مشكلش همين انتنه كه اگه خاموش كني ميپره نزاري خاموش شه انتنش هست

اگرم رفت سيمو ميندازي تو يه گوشي ديگه ميزاري رو ٣جي بعد ميندازي اينور اوكي ميشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو ماهه خریدم راضیم اولا خیلی انتن میپرید اما الان نه هفته ای یه دفعه میپره که ۷/۸ بار میزنم رو هواپیما و برمیدارم درست میشه

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

عاليه واقعا تنها مشكلش همين انتنه كه اگه خاموش كني ميپره نزاري خاموش شه انتنش هست اگرم رفت سيمو مين ...

مرسی عزیزم یعنی اگر حتی یبار هم خاموش بشه دیگه کلا آنتن نداره ؟ 

راستش من آیفون ۱۴ نو نیست ، کارکرده نو هست ولی سلامت باطریش ۱۰۰ و میگه مشکل آنتن نداره 

اینو برای این گفتم که بنظرت من ازش بخرم ارزش داره مخصوصا آنتش ؟ 

بنظرت ریجسترش میاد ؟ 

عاليه

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               
من دو ماهه خریدم راضیم اولا خیلی انتن میپرید اما الان نه هفته ای یه دفعه میپره که ۷/۸ بار میزنم رو ه ...

مرسی عزیزم اگر اینطور باشه که خوبه 

اگه آنتن بره اینترنت گوشی هم قطع میشه ؟ 

پس اینا چیه میگن هر سیمکات فقط چند ماه کار میکنه بعد آنتش میره 

یا باید بندازی تو گوشیه دیگه

آنتش چی باهاش کنار اومدی ؟ آنتش نمیپره ؟ 

من سه ماع دستم بود گذاشتم كنار سيزده پرو خريدم الان دوباره ميخوام چهارده پرومكس بخرم اره مشكلي نداشنم نميپريد انتن

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               
 من سه ماع دستم بود گذاشتم كنار سيزده پرو خريدم الان دوباره ميخوام چهارده پرومكس بخرم اره مشكلي ...

مرسی گلم 

مدل آیفون ۱۴ کدوم سری بود ؟ 

من میخوام بخرم میترسم آنتش بره دیگه نیاد از ارزش گوشی بیاد پایین دیگه هم نتونم بفروشمش 

مرسی عزیزم اگر اینطور باشه که خوبه  اگه آنتن بره اینترنت گوشی هم قطع میشه ؟  پس اینا چیه ...

اره انتن ک بره اینترنتم میره ولی نه اینطور نیست ک دیگه سیمکارتو ساپورت نکنه اونم ک میگن فقط برای جابجایی و یک دقیقه مکالمه س یکی از ترفنداس ک انتن برگرده در کل خوبه پشیمون نمیشی

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

من سه ماع دستم بود گذاشتم كنار سيزده پرو خريدم الان دوباره ميخوام چهارده پرومكس بخرم اره مشكلي ...

بعد اینکه میگن هر سیمکات فقط چند ماه کار میکنه درسته ؟ً

یعنی بعدش باید یه خط دیگه بندازی تو گوشیت ؟