الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دو ماهه خریدم راضیم اولا خیلی انتن میپرید اما الان نه هفته ای یه دفعه میپره که ۷/۸ بار میزنم رو هواپیما و برمیدارم درست میشه
مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست
. پروانم پر زد از پيله رفت…دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب.. بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥. تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶� كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً. قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم. تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!! اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا
من سه ماع دستم بود گذاشتم كنار سيزده پرو خريدم الان دوباره ميخوام چهارده پرومكس بخرم اره مشكلي نداشنم نميپريد انتن
. پروانم پر زد از پيله رفت…دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب.. بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥. تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶� كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً. قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم. تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!! اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا
مرسی عزیزم اگر اینطور باشه که خوبه اگه آنتن بره اینترنت گوشی هم قطع میشه ؟ پس اینا چیه ...
اره انتن ک بره اینترنتم میره ولی نه اینطور نیست ک دیگه سیمکارتو ساپورت نکنه اونم ک میگن فقط برای جابجایی و یک دقیقه مکالمه س یکی از ترفنداس ک انتن برگرده در کل خوبه پشیمون نمیشی
مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست