2777
2789
عنوان

آیفون ۱۴ کیا دارند ؟ راضید ؟ ارزش خرید داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5805 بازدید | 62 پست
اره انتن ک بره اینترنتم میره ولی نه اینطور نیست ک دیگه سیمکارتو ساپورت نکنه اونم ک میگن فقط برای جاب ...

مرسی از راهنمایی خوبت 

شما ۱۴ معمولی دارین ؟ 

بنده خانم هستم پروفایلم عکس شهید احمد محمد مشلب 😍🌹
مرسی از راهنمایی خوبت  شما ۱۴ معمولی دارین ؟

خواهش میکنم نه من پرومکسه

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙏🏻🌹🧡

🌹🌹🌹

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

خیلی بده اینطوری که شما داشتی ؟ 

همسرم داشت هر جای سیمکارت تا ۴ماه انتن داره بعدش چندروز یکدفعه انتن میره بعدش از منطقه خودت خارج بشی انتن میره بعدش نت روشن کنی انتن میره در نهایت کلا انتن میره یعنی ایفون ۱۴ نهایت بتونی تا ۱سال بدون ریجستری استفاده کنی...

همسرم داشت هر جای سیمکارت تا ۴ماه انتن داره بعدش چندروز یکدفعه انتن میره بعدش از منطقه خودت خارج بشی ...

ممنون از راهنمایی تون پس نگیرم اینجوری باشه بدرد نمی خوره 

جسارت نباشه شما گوشی فروختین ؟ من میترسم بخرم تگر یه روزی بخوام بفروشم کسی بخاطر آنتن نخره

سلام  من همونی هستم که توی تاپیک فرهنگیان یا پرستاری بودین  نخواستم پر بازدید شه قفلش کر ...

ممنونم از شما✨ 

راستش من تراز آزمون قلمچی امروز ۴۷۰۰ بود اصلا خوب نبود 

زیست افتضاخ میزنم ۱۳ درصد 

با اینکه کل فصل کامل چندبار قبلا خونده بودم تست هم زده بودم ولی نه کامل ( کتاب آبی قلمچی تست میزنم خیلی راحت هست ولی آزمون هاش سخت  )

مدرسم نمونه است درسم خوبه ولی نوسانیه 

یه روز ۶ ساعت یه روز ۳ ساعت . ۲ ساعت ( یازدهمم ) 

ازمون امروز که دادم خیلی نا امید شدم دیگه نخوندم 

چیکار کنم بنظرتون ؟ همش گاهی وقتا با خودم میگم جیزی قبول نشم چی 

نمیدونم هدفت چیه 

اما اینو بدون تراز قلمچی اصلا معیار قبول شدن یا نشدن نیست 

الان همون آزمون تحلیل کن 

ببین فقط با تحلیل درست میشی 

تحلیل هم انواع مختلفی داره من اینو تو دوره مشاوره یاد گرفتم 

تحلیل درسی و کاری 

تحلیل درسی که مشکل درسی پیدا میکنی و با روش های مختلف برطرف میکنی که الان توی پیام امکان گفتن روش ها نیست 

تحلیل کاری هم بررسی میکنی که مثلا استرس گرفتی شرایط آزمون چطور بود و مدیریت آزمون چطوره