2777
2789
عنوان

لاک مده هنوز؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 4627 بازدید | 79 پست
چه حرفایی میشنوم خدایا

چرا؟

من ناخونام خوبه یعنی مشکلی نداره و خب خیلی بهش رسیدگی میکنم

وقتی لاک میزنم خوب میشه یعنی ناخنم مشکلی نداره و همه از ناخنام تعریف میکنن فقط مشکلشون با لاکه

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا!!! به خدا فقط تو ایرانه که هرچی همه جات فیک باشه باکلاس تر به حساب میاد. وگرنه کشورهای پیشرفته رو که ببینی نصف ما هم ارایش و عمل زیبایی نمیکنن بیشتر به سلامت پوست و مو یا اندامشون میرسن و مرتب باشگاه میرن. اینجا یه روزم ورزش نمیکنن به جای ورزش میرن زیر تیغ جراح ، عمل پیکر تراشی یا پروتز میکنن .یا پوستا داغونه به جاش کیلو کیلو کانسیلر و کرم میزنن ... . به نظرم هرچی ساده تر باشه شیک تر.ه ولی تو ایران هرچی جلف تر باشی انگار قشنگ تری حالا کاری به کاشت ندارم کلا گفتم...

دوستت چرت گفته.خیلیا هستن کاشت ندارن ربطی نداره.من خودمم بخاطر مسائل شرعی کاشت ندارم لاک میزنم.بهش بگو افکارت نکن تو حلق دیگران

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
توچیکار به مد داری  هرکاری دوس داری انجام بده

نه کاری ندارم بابا

بقبه زیاد به کارام کار دارن

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

چه دوست بنجلی

کاشت ناخن فقط روزای اول قشنگه, بعد که ناخن شروع به رشد میکنه خیلییی ضایع هستش

مخصوصا اونایی که رشدشون سریعه و فقط ماهی یکبار ترمیم میکنن

من مذهبی نیستم ولی تو نگاه من ضایع هستش