2777
2789
عنوان

لاک مده هنوز؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 4627 بازدید | 79 پست

اولا فرهنگ ها و مد ها تو کشورهای دیگه مختلفه نمیشه مقایسه کرد دوما نه کاشت هم یه لاک ژل میزنه دیگه اون دائمیه این لاکای عادی موقت فرقش تو ظاهر همینه من تا الان کاشت نکردم اونم نه به خاطر اعتقاد چون اعتقادی ندارم ولی خودم دوست نداشتم.. بعضی مواقع لاک میزنم 

حرف کسی واست مهم نباشه

منم کاشت نکردم

لاک اگر لازم باشه میزنم

ناخنم کوتاه 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبی خواهرم؟ روی همون ناخن کاشتم لاک و ژلیس دیگه مگه غیر اینه

دوستم خوب نیست حالش

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

اولا اینکه درسته خیلیا ناخناشون کاشته ولی دلیل نمیشه کسی ک کاشت نداشته باشه نتونه گاهی از لاک زدن لذت ببره‌

دوما ما الان توی ایرانیم چکار ب این داری ک توی کشورای دیگه چی مده ک خودتو با اون افراد مقایسه میکنی؟

اگه بخوای این مدلی فکر کنی ک توی کشورای دیگه خیلی چیزای دیگه هم مده ک توی ایران نیست

یا توی ایران خیلی چیزا مده ک اونجاها نیست

عزیزم دوستت حالا یه چیزی گفته شما به بزرگی خودت ببخش

کیت میدلتون نباید از قوانین خاندادن سلطنتی تخطی کنه.

شما هیچوقت دیدی موهاشو مدل دار ببنده یا رنگهای حرفه ای روی موهاش باشه؟ با لباس باز و بی آستین بپوشه؟

اگه قالب ناخنت قشنگه، کاشت اشتباه محضه

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
دوستت آدم نفهمیه تو توجه نکن . لاک الان خیلی‌ هم مده و بهتر از کاشت این چیزاس

من خودمم دوست دارم ناخن مرتب باشه و روش لاک زده بشه

فرم طبیعی ناخن بنظر خودم قشنگتره

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
خودتونو با کیت میدلتون مقایسه نکنین اونا پروتوکل های سلطنتی دارن اگه دلشون بخوادم نمیتونن کاشت کنن🤣

نگران نباشین اگه خواستن انجام بدن لازم به اجازه منو شما ندارن😂

پروتکل ها هم که هر وقت دلشون بخواد رعایت میکنن هر وقتم نخوان نه

جهت مثال عرض کردم

الان بیشتر ژلیش میکنن که اونم یه مدل لاکه. من کاشت خیلی خیلی کم دیدم این اواخر.

فکر کنم دوستم دیگه دمده شده

بنظرم بهتره دوستمو عوض کنم

لاک همه میزنن چه ربطی داره

اینکه کاشت نیست بیشتر منظورش بود

و اینکه رو ناخن خودم لاک میزنم

نگران نباشین اگه خواستن انجام بدن لازم به اجازه منو شما ندارن😂 پروتکل ها هم که هر وقت دلشون بخواد ...

اجازه منو شما نیس ولی مردم خودشون و هسته سلطنت هست بعضی مواقع که رعایت نمیکنن کلی هیت میگیرن از طرف رسانه و مردم قبلا که شوهرش ولیعهد نبود یه زیرابی های ریزی میرفت ولی از وقتی به خط سلطنت نزدیکتر سدن و شوهرش ولیعهده خیلی بیشتر به قوانین و رسوم پایبنده

خودتونو با کیت میدلتون مقایسه نکنین اونا پروتوکل های سلطنتی دارن اگه دلشون بخوادم نمیتونن کاشت کنن🤣

سلبریتی هاشونم اگه دقت کنی اکثرا ناخن های کوتاه و مرتب دارن و ارایش های لایت و شیک. مخصوصا عکس هایی که پاپاراتزی ها ناغافل تو خیابون ازشون میگیرن اصلا اینقدر ساده و بدون زرق و برقن که ادم تعجب میکنه.

فقط تو ایرانه که لب اندازه شتر ،و بینی  اندازه نخود، نماد زیباییه با لایه لایه ارایش غلیظ و ناخن های دراز!

فعلا که کاشت داره از مد میره

دقیقا منم میبینم اکثرا ژلیش میکنن

نمیدونم دیگه کم کم دوستم داره دمده میشه

بهترین کار اینه که کلا عوضش کنم

کسی دوست قدیمی‌نمیخواد😂🤭

با تمام آپشن ها کمی دیوونه و پرحرف ...

با دوست جدید معاوضه میکنم