2777
2789
عنوان

یه سوال مسخره دارم 😂😂🥲🥲

396 بازدید | 25 پست

برای چی نوار بهداشتی رو وقتی میخوان بندازن تو سطل ، دورش کاغذ میپیچن؟  خودم هم همین کارو میکنم ولی دلیل اصلیشو نمیدونم   

شما تو خونه خودتون هم نوار بهداشتی رو داخل چیز جدایی میزارین بعد میندازین سطل یا اینکه مستقیم میندازین سطل؟

پس نپیچن همه جا کثیف شه🤣

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اینکه نجس و الوده ست و زشته یکی در سطلو برداره ببینه 

من هم تو خونه هم بیرون حتما یا به خود مشما نوار دورش میپیچم یا دستمال کاغذی بعد میندازم تو سطل

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

من توی نایلون میذارم درش رو گره میزنم هم زشته کسی ببینه توی آشغالدون هم بوی بدی میگیره

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

من خودم داخل نایلون میزارم.خب هم بوشو‌ میگیره هم تا سطل خالی شه ادم هی درشو باز کنه حالش بد نمیشه. من چسب زخم خونی هم میبینم یه جوری میشم 

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...