2777
2789
عنوان

یه سوال مسخره دارم 😂😂🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو نایلون میزارم

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

منم اینکارو میکنم بعد میذارمش تو سطل ک تو سرویسه چون بود میده خو کلا در سطل رو باز کنم خوشم نمیاد ببینمش حالم بد میشه .. 

اونایی ک الان میخان بگن ی چیز طبیعیه چ اشکال داره و این حرفا ریپ نزنید لطفا

«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔

این ی عقیده مسخرس ک خون الودس و کاغذ پیچش کنین تا فضا الوده نشه ولی اصلا خون پریودی الوده نیست 

من خودم دارم نوارمو عوض میکنم اون جلد نوارمو میکنم نوار کهنمو میزارم ت جنلد نوار جدیدم 

اقامن یبار فقط بستم دور خودش انداختم کیسه سیاه بعد گره زدم گذاشتم  تو کیسه سیاه زباله ای شب ک گذاشتیم دمدر اشغالی ببره از قضا اونشبم اشغالی نیومدو گربه زباله هارو دونه دونه پخش کرد نوار بهداشتیای منم همینجور توکوچه پخشو پلابود صب زن همسایه اومد ب مادرشوهرم گف چرا عروست نوار بهداشتیشو میندازه درخونه ما😑رفتم پیشش گفتم مگه مریضم بندازم درخونه شما ازکجامعلوم واسه منه نگو ناکس از دوربین دیده من زباله گذاشتم دمدر هیچی دیگه رفتم جم کردم ازاونشبم دیگه نمیزارم‌جلو در میدم همسرم ببره بندازه دور

بخند دختر....هیچکس ب غمت اهمیت نمیده....