2777
2789

سلام من یک تاپیک زدم کاربرای قدیمی سایت کجایید؟

بعد اومدم چک کنم پیام هم چند نفر گذاشته بودن یهو ترکید. گفتم شاید من خبر ندارم و زدن همچین تاپیکی مشکل داره آیا؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی بندخدایی گذاشت گف بترکونید😂😂 داشت شناسایی میشد

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 

یه کاربری لینک تاپیکتو گذاشت گفت گزارش بزنید

تزسید شناسایی بشه

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤
سلام منم تعجب کردم چون مشکلی نداشت فکر کردم خودتون درخواست گزارش کردین     گزارش زدن کاربر ...

من ک نزدم نی نی یار ببین چقد ادم خوبیم رعایت میکنم😂😂😂

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
سلام منم تعجب کردم چون مشکلی نداشت فکر کردم خودتون درخواست گزارش کردین     گزارش زدن کاربر ...

😂😂کاربرای جدید گزارش زدن 

حسودیشون شده🤭

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

کجا گذاشت میشه لینک تاپیک و بدید لطفا

بخدا یادم رفت اسم کاربریشو🥲

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤
من ک نزدم نی نی یار ببین چقد ادم خوبیم رعایت میکنم😂😂😂

کدوم کاربر لینک تاپیک ایشون رو گذاشت؟ شناسایی با تاپیک بقیه؟ حتی سه تا پستم نداشت تاپیک الان تمام کسانی که اون تاپیک رو گزارش زدن لغو میکنم یاد بگیرن زود هر کس چیزی میذاره رو گزارش نزنن نه موضوع خانوادگی بوده نه چیزی

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar