2777
2789
مگه از اول دستمزد نپرسیدی؟

گفت پایه از سه تومن شروع میشه من فکر کردم فوقش بشه پنج شش 

نه هشت 

الآنم بهس گفتم حامد بیشتر هفت نمیده

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

والا من اونروز لباسمو از خیاط گرفتم قیمتی که بهم داد هشت میلیون و دویست بود اصلا تبخال زدم  حا ...

مگه چی دوخت که این همه پول ازت گرفت

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفت پایه از سه تومن شروع میشه من فکر کردم فوقش بشه پنج شش  نه هشت  الآنم بهس گفتم حامد ب ...

😐😐😐بنظرم شوهرت حق داره نده

ینی چی گفته پایه از فلان قیمت دقیق باید بدونی بعد بری دنبال دوخت و دوز

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
یک لباس شب  پارچه هشت میلیون شد خیاط هشت و دویست  یک لباس ساده بلند پوشیده مدل ماهی با ش ...

مبارکت باشه ولی بعضی خیاطا دم از دین نمیزنن

مگه چی دوخت که این همه پول ازت گرفت

یک پیراهن ساده بلند مدل ماهی 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

😐😐😐بنظرم شوهرت حق داره نده ینی چی گفته پایه از فلان قیمت دقیق باید بدونی بعد بری دنبال دوخت و دو ...

بخدا هر بار میرفتم پرو 

میگفتم نگفتی چند میشه من نمی‌خوام زیاد هزینه کنم

هی میگفتم تو نگران نباش راه میام باهات 

چندتا گل میخواست درست کنه بزنه به لباسم گفت هر کلیک میلیون گفتم نه قبول نکردم اصلا ،برای خواهرم که عروس یک پیراهن قرمز برای حنا دوخت با کلی گل نه تومن 

بعد وقتی میگم من عروس نیستم با عروس یکی شده قیمت میگه نمیومدی دیگع

یک پیراهن ساده بلند مدل ماهی 

خیلی خیلییییی زیاد ازت گرفت شوهرت حق داره که نده، من یه خیاط عالی  و قدیمی کار دارم برا مانتو مزونی ازم ۲۰۰تومت گرفت دمش گرم

عکسشو داری؟

فردا میام تو همین تاپیک میزارم ،فردا برای عروسی می‌پوشم میگیرم عکسو نیزارم

خیلی خیلییییی زیاد ازت گرفت شوهرت حق داره که نده، من یه خیاط عالی  و قدیمی کار دارم برا مانتو م ...

بخدا نصفشو دادم چهار تومن ،گفتم سه تومنه تا آخر ماه میدم بیشتر از هفت نمیدم میگه نه ۷و پونصد باید بدی تخفیف دادم بهت دیگه تنها من نیستم که پول دخترا پول فلان پول بخواد 

هربار می‌رفتیم نسکافه با باقلوا میاوردبرامون