2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک لطفا 

عشق کسی نشو که عشقو دوره کرده💔چقد این حرفو حمید هیراد خوب و درست میگه👣۲۷ شهریور ۱۳۹۹ بود که بی بی چکم مثبت شد ۳۱ شهریور هم جواب آزمایش مثبتم اومد و منو عشقم فهمیدیم مامانو بابا شدیم..خدایا هزاران بار شکرت.خدایا ازت میخوام همه منتظرا زودی زود صاحب یه نی نی تپل مپل خوشمزه بشن الهی آمین  و سه شنبه ۹دی ماه ۱۳۹۹ رفتم آنومالی و یه گل دختر داشتم  

ما یه دوره ای یه مشکلی داشتیم یه گره اداری که قانونی نبود ولی کارمون گره خورده بود و شهرکوچیک همه ارگان ها همو میشناختن و هوای همو داشتن و هرچقد به هرکی نامه زدیم جواب نداد و ورشکست شدیم.

هدیشون چی بود  واسه مشکل مالی ام رسیدگی میکنن؟

من برای مشکل مالی نبود 

اما آشنامون کمک مالی خواسته بود کمک کرده بودن میان وضعت رسیدگی میکنن ببینن در چه حدی مشکلت چیه بعد کمک میکنن زیادم زمان نمی‌بره

تو سایت بزن سایت رهبری برات میاره نوشته ارتباط اونجا نامه زده میری میزنی قسمت ارتباط مردمی درخواستت با اطلاعاتت میگی اونا پیگیری میکنن

[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود... 
ما یه دوره ای یه مشکلی داشتیم یه گره اداری که قانونی نبود ولی کارمون گره خورده بود و شهرکوچیک همه ار ...

چه بد 

ایشالا درادامه زندگی موفق باشید 

مامان آقا ارتام وسوگندخانوم

منم لایک کنید نیاز دارم 

دوست خوبم میشه با دل پاکت دعا کنید🤲 امام حسین(ع) من و شوهرمو و دخترمو بطلبن  ♥️یه زیارت بریم دخترک ۷ سالم خیلی گریه میکنه برای زیارت امام حسین(ع)...اجرتون با سیدالشهدا 💚
سایتشون کجاس

https://www.leader.ir/fa/letter

[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود... 
ازشون درخواست کمک کردید یعنی ؟ بعد کارتون راه افتاد؟

آره جواب میدن دوستم نوشت چفیه با یه قرآن خواسته بود براش فرستادن

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
آره جواب میدن دوستم نوشت چفیه با یه قرآن خواسته بود براش فرستادن

😍😍😍

عشق کسی نشو که عشقو دوره کرده💔چقد این حرفو حمید هیراد خوب و درست میگه👣۲۷ شهریور ۱۳۹۹ بود که بی بی چکم مثبت شد ۳۱ شهریور هم جواب آزمایش مثبتم اومد و منو عشقم فهمیدیم مامانو بابا شدیم..خدایا هزاران بار شکرت.خدایا ازت میخوام همه منتظرا زودی زود صاحب یه نی نی تپل مپل خوشمزه بشن الهی آمین  و سه شنبه ۹دی ماه ۱۳۹۹ رفتم آنومالی و یه گل دختر داشتم  

ماهم نامه فرستادیم هم برای رهبر هم رییس جمهور هم رییس قوه قضاییه . اگه شما جواب دیدین منم دیدم

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙