2777
2789
ماهم نامه فرستادیم هم برای رهبر هم رییس جمهور هم رییس قوه قضاییه . اگه شما جواب دیدین منم دیدم

برای کمک مالی نامه دادید؟

مامان آقا ارتام وسوگندخانوم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای کمک مالی نامه دادید؟

نه برای یه مشکل قانونی که قاضی داشت پارتی بازی میکرد ... اینو چند بار فرستادیم نه یبار . یبارم برای کمک فرستادیم ببینیم جواب میدن ؟ اونم ندادن

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙
کمک مالی تا چقدر انجام میدن؟کسی میدونه؟

وام چی اونم کسی میدونه؟؟ 

من بدجور وام میخوام ولی هیچ بانکی بدون سپرده نمیده ولی خب میترسم توی تحقیقات همه متوجه بشن که ما درخاست کمک ازشون کردیم 

تحقیقاتشون چجوریه؟

ما برای یه موضوعی از طریق سایت شون نامه زدیم دو روز بعد باهامون تماس گرفتن و یه نماینده ازطرفشون او ...

سلام ببخشید منم نامه زدم بیت رهبری امروز یک نماینده اومد بازدید بعد از اون مراحل دیگه اش چیه چقدر طول می‌کشه ممنون میشم جواب بدین

28 دی ماه چهارقلوهام رو 26 هفته از دست دادم برام دعا کنید مادر بشم وگرنه آرزوی مرگ از خدا دارم این چندمین بار بود که شکست خوردم 
سلام ببخشید منم نامه زدم بیت رهبری امروز یک نماینده اومد بازدید بعد از اون مراحل دیگه اش چیه چقدر طو ...

سلام عزیزم برای بعد بعد یکی دوروز مرحله بعدیش توسط خودشون و بدون پیگیری ما انجام شد.

امسال هم دوباره همسرم ازطریق سایت یه درخواسی دادن که چون قبلا نماینده اومده بود دیگه امسال بدون نماینده کارمون رو‌انجام دادن

خدایاعاشقتم  
سلام ببخشید منم نامه زدم بیت رهبری امروز یک نماینده اومد بازدید بعد از اون مراحل دیگه اش چیه چقدر طو ...

سلام عزیزم شما کی نامه نوشتی که اومدن بازدید؟

نوشته بودم"خوشی یا ناخوشی.فقط این نیز بگذرد."ولی اشتباه میکردم ناخوشی که بیاد پاشو میذاره رو خرخره ات تا خفه ات نکنه دست برنمیداره.یه روز خوبم دیگه نیومد روزها یکی بدتر از دیگری

سلام عزیزم شما کی نامه نوشتی که اومدن بازدید؟

به خدا من پارسال نوشتم دی ماه امسال اومدن

28 دی ماه چهارقلوهام رو 26 هفته از دست دادم برام دعا کنید مادر بشم وگرنه آرزوی مرگ از خدا دارم این چندمین بار بود که شکست خوردم 
سلام عزیزم برای بعد بعد یکی دوروز مرحله بعدیش توسط خودشون و بدون پیگیری ما انجام شد. امسال هم دوبار ...

چون میخوام برم دکتر درمان رو شروع کنم گفتم ببینم چقدر طول می‌کشه 

سلام عزیزم برای بعد بعد یکی دوروز مرحله بعدیش توسط خودشون و بدون پیگیری ما انجام شد. امسال هم دوبار ...

میشه درخواست دوستی ام رو قبول کنی