2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از کجا تشخیص بدم خیلی گنگم همش احساس گناه دارم گریه میکنم فکر میکنم خدا دوسم نداره😭😭😭😭

اخه همینجوری که ادم احساس گناه نداره . لابد از یه کاری یا حرفی که زدی و خودت احساس کردی که اشتباهه ناراحتی . 

من وقتایی که گیر میکردم وضو میگرفتم نیت میکردم ی صفحه از قرآنو باز میکردم معنیشو میخوندم ی چیزایی دستگیرم میشد 

اخه همینجوری که ادم احساس گناه نداره . لابد از یه کاری یا حرفی که زدی و خودت احساس کردی که اشتباهه ن ...

اره فکر میکنم چند تا کار کردم که نباید میکردم ولی تو شرایط خوبی نبودم از لحاظ زندگی روحی تحت فشار بودم باعث ناراحتی دیگران شدم

عزیزم اگه این کارهارو انجام بدی مطمئن باش خدا دوستت داره وازبقیه گناهای ریز و کوچیکتم میگذره

اگه حجابت و رعایت میکنی نمازتو میخونی اهل غیبت و فحش دادن و تهمت و دروغ گفتن نیستی اگه اهل رابطه نامشروع با جنس مخالف نیستی دوس پسر نداری اگه آزارت به کسی نمیرسه ‌..با پدر مادرت خوب رفتارمیکنی خیالت راحت باشه چون جزو بنده های عزیزخدا هستی

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺
اره فکر میکنم چند تا کار کردم که نباید میکردم ولی تو شرایط خوبی نبودم از لحاظ زندگی روحی تحت فشار بو ...

پس خودت درست و غلطشو میدونی . 

گریه کردن نمیخواد عزیزم . 

همینکه برات دغدغه بوده و بهش فکر کردی با ارزشه ‌  درست اینه که به اشتباهت پی بردی و دیگه تکرارش نکنی همین .