2777
2789

منظورم اینه بعد از چه مدت عادت کردین بهم و دیگه اون شور و هیجان اولیه رو نداشتید؟ 

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شکرخدا بعد از ۱۰سال هنوز شور و هیجان اولو دارم.هروقت شوهرم از در میاد تو کلی ذوق میکنم. بستگی به ...

از شوهرتون و اخلاقش حتما خیلی راضی هستید؟

این کاربری مال دو نفر هست دیگه سیم کارت نداشتم اینقدر ترکیدم لطفا سوال نپرسید هی .
من شکرخدا بعد از ۱۰سال هنوز شور و هیجان اولو دارم.هروقت شوهرم از در میاد تو کلی ذوق میکنم. بستگی به ...

نمیدونم من دیگه چرا عین روز اول حوصله ندارم. 

همسرم انتظار داره هرشب (تاکید می‌کنم هرررشب) ب خودم برسم و رابطه داشته باشیم و... 

میخوام بدونم بعد چند وقت براش عادی میشه خب 

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍
نمیدونم من دیگه چرا عین روز اول حوصله ندارم.  همسرم انتظار داره هرشب (تاکید می‌کنم هرررشب) ب خ ...

مردا مثل ماشین مکانیکی هر روز کار می کنند 

این کاربری مال دو نفر هست دیگه سیم کارت نداشتم اینقدر ترکیدم لطفا سوال نپرسید هی .
نمیدونم من دیگه چرا عین روز اول حوصله ندارم.  همسرم انتظار داره هرشب (تاکید می‌کنم هرررشب) ب خ ...

این موضوع واسه ما ۶ماه طول کشید فک کن تا ۶ماه هر شب بعضی وقتا روز هم بود😂😂

بعدش شد یه شب در میون

ما بیست ساله تقریبا هر ررر شب. اهل آرایش نیستم ولی همیشه به لباس و تمیزی میرسم. عادی هم نشدم براش.  با این که رابطه کلامی خوبی نداریم

راستش این رابطه که میگی اصلا عادی نمیشه😐

هنوز پیر نشدم اون موقع رو نمیدونم🤭

اگه همسرتون مزاجش گرمه بعیده به این زودی عادت کنه من کسی رو میشناسم بعد سی چهل سال هنوز همسرش همین توقعو ازش داشت