درجستجوی_بهشت مدیر استارتر عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 12734 عنوان بعد از چند وقت زندگی زناشوییتون عادی شد؟ 8459 بازدید | 157 پست منظورم اینه بعد از چه مدت عادت کردین بهم و دیگه اون شور و هیجان اولیه رو نداشتید؟ تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍 1402/07/09 | 23:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترساحل۴۰۰ عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 3120 من شکرخدا بعد از ۱۰سال هنوز شور و هیجان اولو دارم.هروقت شوهرم از در میاد تو کلی ذوق میکنم.بستگی به خودتون داره اگه احترام همو نگه دارین خیلی از لذتها تا آخر براتون میمونه
خودمفقط عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 4841 من شکرخدا بعد از ۱۰سال هنوز شور و هیجان اولو دارم.هروقت شوهرم از در میاد تو کلی ذوق میکنم. بستگی به ... از شوهرتون و اخلاقش حتما خیلی راضی هستید؟ این کاربری مال دو نفر هست دیگه سیم کارت نداشتم اینقدر ترکیدم لطفا سوال نپرسید هی .
درجستجوی_بهشت مدیر استارتر عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 12734 من شکرخدا بعد از ۱۰سال هنوز شور و هیجان اولو دارم.هروقت شوهرم از در میاد تو کلی ذوق میکنم. بستگی به ... نمیدونم من دیگه چرا عین روز اول حوصله ندارم. همسرم انتظار داره هرشب (تاکید میکنم هرررشب) ب خودم برسم و رابطه داشته باشیم و... میخوام بدونم بعد چند وقت براش عادی میشه خب تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍
خودمفقط عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 4841 نمیدونم من دیگه چرا عین روز اول حوصله ندارم. همسرم انتظار داره هرشب (تاکید میکنم هرررشب) ب خ ... مردا مثل ماشین مکانیکی هر روز کار می کنند این کاربری مال دو نفر هست دیگه سیم کارت نداشتم اینقدر ترکیدم لطفا سوال نپرسید هی .
نازپیشی عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 1951 نمیدونم من دیگه چرا عین روز اول حوصله ندارم. همسرم انتظار داره هرشب (تاکید میکنم هرررشب) ب خ ... خوبه که چرا ناشکرین🥺شوهر اینجوری خیلی خوبهههه
هیسبابا2 عضویت: 1400/11/23 تعداد پست: 28359 وای خدانکنه،هنوزنشده انشاءالله هم نشه🥺 💕🤍ممنونماجازهدادیکه باتو زندگیکنم💜☺️
دخترساحل۴۰۰ عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 3120 نمیدونم من دیگه چرا عین روز اول حوصله ندارم. همسرم انتظار داره هرشب (تاکید میکنم هرررشب) ب خ ... این موضوع واسه ما ۶ماه طول کشید فک کن تا ۶ماه هر شب بعضی وقتا روز هم بود😂😂بعدش شد یه شب در میون
زندگییییییی عضویت: 1397/09/09 تعداد پست: 17253 نمیدونم من دیگه چرا عین روز اول حوصله ندارم. همسرم انتظار داره هرشب (تاکید میکنم هرررشب) ب خ ... ما بیست ساله تقریبا هر ررر شب. اهل آرایش نیستم ولی همیشه به لباس و تمیزی میرسم. عادی هم نشدم براش. با این که رابطه کلامی خوبی نداریم
mhnmr عضویت: 1401/04/01 تعداد پست: 13221 نمیدونم من دیگه چرا عین روز اول حوصله ندارم. همسرم انتظار داره هرشب (تاکید میکنم هرررشب) ب خ ... راستش این رابطه که میگی اصلا عادی نمیشه😐هنوز پیر نشدم اون موقع رو نمیدونم🤭
مامان_یاسم عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 7809 نمیدونم من دیگه چرا عین روز اول حوصله ندارم. همسرم انتظار داره هرشب (تاکید میکنم هرررشب) ب خ ... اگه همسرتون مزاجش گرمه بعیده به این زودی عادت کنه من کسی رو میشناسم بعد سی چهل سال هنوز همسرش همین توقعو ازش داشت