2777
2789
عنوان

بعد از چند وقت زندگی زناشوییتون عادی شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8263 بازدید | 157 پست
نمیدونم من دیگه چرا عین روز اول حوصله ندارم.  همسرم انتظار داره هرشب (تاکید می‌کنم هرررشب) ب خ ...

شوهر منم اینجوری بود بعد شیش سال همچنان همینع

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه نفر هم میشناسم بعد پونزده سال هنوز هرشب و گاهی روزی دوبار رابطه دارن به نظرم کار این خانمها خیلی ...

ایشون دیگع جنون دارن

آقا نمی‌خوام داستان زندگیم حماسی باشه، من می‌خوام یه رمان زرد بی‌محتوا باشم.

فک کردم فقط خودمون بی ذوقیم الان فهمیدم انگار زوجای مث ما زیاده

منم به همین فکر میکردم دوستام چقد استوری عاشقانه و قربون صدقه میرن ما هیچی

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
یه نفر هم میشناسم بعد پونزده سال هنوز هرشب و گاهی روزی دوبار رابطه دارن به نظرم کار این خانمها خیلی ...

واقعا‌...

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa
این موضوع واسه ما ۶ماه طول کشید فک کن تا ۶ماه هر شب بعضی وقتا روز هم بود😂😂 بعدش شد یه شب در میون

نه ببین منظورم فقط رابطه نیست. کلا دوس داره شبای رمانتیکی داشته باشیم 🤦🏻‍♀️

خیلی عاشقانه بشینیم شام بخوریم. فیلم نگاه کنیم. نوشیدنی بخوریم. وقت بگذرونیم باهم 

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍
اگه همسرتون مزاجش گرمه بعیده به این زودی عادت کنه من کسی رو میشناسم بعد سی چهل سال هنوز همسرش همین ت ...

نه نه منظور من صرفا رابطه جن سی نبود 

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍
شوهرمن ازهمون اول گوه کاریاش روشد برام کلااااااا ازچشم افتاد چهارماه بعد عروسی مصرف و خیانتاش روشد ب ...

با این مشکلات میخوای بچه دارشی؟؟ بشر چرا بخاطر خودخواهی خودش آینده به بچه رو نابود میکنه

با این شوهری که داری بچه ات تو تیمارستان روانی بزرگ میشه

یا طلاق بگیر و ازدواج دوباره انجام بده بعد بچه دار شو از آدم درستشاا

و یا قصد طلاق نداری به همین روال ادامه بده

نمیدونم من دیگه چرا عین روز اول حوصله ندارم.  همسرم انتظار داره هرشب (تاکید می‌کنم هرررشب) ب خ ...

شوهرمنم هرشب میگه لباس خواب بپوش و رابطه میخواد بعد جالبیش آینه بعدشم غر میزنه ک توضعیفی نمیزاری تایم رابطه طولانی باشه 😏😏نیم ساعت کمه انتظار داره ۱ ساعت ۲ ساعت طول بکشه منم توان ندارم انقدر

ما بیست ساله تقریبا هر ررر شب. اهل آرایش نیستم ولی همیشه به لباس و تمیزی میرسم. عادی هم نشدم براش.&n ...

چقدر خوب انشالله همیشه گرم و صمیمی باشین 

همسر من طبعش گرمه ، ولی برای رابطه خیلی سرده اصلا پیش قدم نمیشه، یا نمیدونم شاید بخاطر مشغله کاریشه ، یا نمیدونم شاید بخاطر بحث های اخیری که با خانوادش داشتیمه...!

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱