2777
2789
عنوان

بعد از چند وقت زندگی زناشوییتون عادی شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8303 بازدید | 157 پست
نمیدونم من دیگه چرا عین روز اول حوصله ندارم.  همسرم انتظار داره هرشب (تاکید می‌کنم هرررشب) ب خ ...

شوهرمن ازهمون اول گوه کاریاش روشد برام کلااااااا ازچشم افتاد چهارماه بعد عروسی مصرف و خیانتاش روشد برام هیییییچ حسی بهش ندارم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
نمیدونم من دیگه چرا عین روز اول حوصله ندارم.  همسرم انتظار داره هرشب (تاکید می‌کنم هرررشب) ب خ ...

چقدر خوب عزیزم خداروشکر کن 

کاش همسر منم همین درخواست رو داشت ولی .... 

من تازه عروسم 🙄

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لحاظ ج**که بهترم شده کیفیت رابطمون.

از لحاظ عازفیم. مث اون اولا پر سور نیست ولی بیشنر رو هم شناخت پیدا کردیم و بهم وابسته ایم. 

گرنگه دار من آن هست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد      
چند وقته ازدواج کردین؟

حدود 1 سال. من عاشقشما،خیییییلی زیاد، اصلا نگاهش میکنم دلم هری میریزه 

اما واقعا حوصله ندارم هرشب هرشب لباس خواب بپوشم و آرایش کنم و میز شام بچینم و شمع روشن کنم 😂🤦🏻‍♀️

به نظرم هفته ای یبار کافیه... 

ولی اون دوس داره ازسرکار ک برمیگرده.( من ظهر ساعت 3 برمیگردم اون شب ساعت 9 ونیم، یعنی ناهار رو باهم نیستیم معمولا) 

دوس داره وقتی میاد من خونه رو خیلی رویایی آماده کرده باشم 😂

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍

منو همسرم ازدواجمون سنتی بود ولی خب الان دوسال که از زندگی مشترکمون میگذره هنوزم مثل همون اوایل هستیم باهم

«‌ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...» زندگی یعنی همین! ️ 😊♥
شوهرمن ازهمون اول گوه کاریاش روشد برام کلااااااا ازچشم افتاد چهارماه بعد عروسی مصرف و خیانتاش روشد ب ...

چقدر تو منی

فقط من بعد از ۱۱ سال برام عادی شد

عادی که نه

بهتره بگم برام با مرده فرق نداره اصلا

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
از شوهرتون و اخلاقش حتما خیلی راضی هستید؟

من دختریم زندگی سختی داشتم پدر و مادرم همیشه با هم اختلاف داشتن و اوضاع خونه متشنج بود بخاطر همین ازدواج که کردم واقعا قدر زندگیمو میدونم نه اینجور که هر چی همسرم بگه بگم چشم ولی همیشه سعی میکنیم همدیگرو درک کنیم و با هم مشورت کنیم

۶ ماهه عروسی کردیم خستم چون فقط وقتایی ک بهم نیاز داره خوب میشه احساس میکنم دارم افسردگی میگیرم اینا حرفامونه

من 

از لحاظ مالی هزینه رو جور کن ولی از لحاظ اخلاقی من تا وضع اینه حالا حالاها نمیخوام یکی دیگم بیاد ای وسط بدبخت بشه

کار خاصی باید میکردم؟

اخلاقت خیلی یجوریه

من اصلا نه خوشم میا نه حوصله تحملش دارم

هزاربار گفتمت جبران کن خربار فرصت دادمت تهش با یه معذرتخواهی تموم شد

اون

چه کار کنم خانومم تا تو راضی باشی

من

کاریم نداشته باش تاوقتی رفتارت اینه ابراز علاقه نکن وقتی میای در حددست دادن باشه سعی نکن بخوای خوشحالم کنی

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
فک کردم فقط خودمون بی ذوقیم الان فهمیدم انگار زوجای مث ما زیاده

من همیشه دوس داشتم بدونم اینایی که همش استوری میزارن همش با شوهراشونن و حالشون باهاشون خوبه چجورین 

میشه برام یه صلوات بفرستین⚘
خوبه که چرا ناشکرین🥺 شوهر اینجوری خیلی خوبهههه

ناشکری که نمیکنم. خداروشکررررر بابت بودنش 

ولی گاهی حوصله این همه ذوقشو ندارم😂🤦🏻‍♀️

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍