2777
2789

تاحالا با قطار نرفتم سفر

مسیر ۲۴ ساعته

بچه ۴ ساله هم دارم

لطفا راهنمایی کنین

غذا لینا دسشویی چ جوریه

ی کوپه دربست ۴ نفره میگیریم 

راحته؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله راحته ،دستشویی هم هر واگن داره ،یه کوپه بگیر درو ببند و پرده بکش و لباس راحت 

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!

ازنظر جای خواب راحت غذا هم رستوران دارن خودشونم میان در کوپه سفارش میگیرن

ولی بچه ممکن حوصله اش سربره روی تخت البته کارتون میشه پخش کرد تو کوپه در کل تجربه بچه رو ندارم اما سفر با قطار اگه صبوری و ب صدا حساس نیسی خ خوب 

وگرنه صدای ریل قطار اذیتت میکنه

وای با بچه کوچیک سخته بچه شما ک بزرگه 

ما پارسال از مشهد به بندرعباس و ۲۴ساعته رفتیم بچم ۲سالش نشده بود خیلی اذیت کرد 

غذا های خوب نیست 

میدونید چرا نیلوفر تو مرداب گل میده؟چون به همه ثابت کنه در بدترین شرایط هم میشه زیبا بودشاد بود، قوی بود و امید داشت🪷💕🥲
وای باید خیلی باحال باشه عاشق سفر با قطارم البته تا حالا تجربه اش نکردم

من هم قطار رو تجربه کردم چند بار هم هواپیما رو،ولی قطار خیلی کیف داشت

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!
چمدون تو کوپه خودمه؟

بله تمام وسایلتون