2777
2789

من تو اقدامم.دوسه روز بعد پریود اقدام داشتم.البته اقدام نه یهو شد .بعد دیگه واستادم تا روز تخمک گذاری یه بار روز تخمک گذاری یه بارم فرداش اقدام داشتم.روز اول تخمک گذاری که اقدام کردم فرداش دیدم لباس زیرم لکه قهوه ای رنگ افتاده.همون بود و تمام.سینه درد ندارم چندروز به شدت سردردم .گاهی تهوع گاهی سرگیجه.گاهی اشتهام زیاده گاهی از غذا بدم میاد.تکررر ادرار ندارم.پس فردا موعدمه زیر دلم خیلی درد میکنه و خیلی گم ترشح دارم.امروز بیبی زدم خط تبخیر انداخت. نمیدونم زود زدم یا نه واقعا منفیه.درمورد لکه بینی یه چیزی بگم من خیچ وقت بعد رابطه لکه بینی نداشتم ولی همون روز اقدام فرداش داشتم .بعد دوسه روز پیشم فردای رابطه دوباره حس  کردم لباس زیرم لک شده.بنظرتون چیه داستان اون لک که رو اقدام دیدم لانه گزینی بوده یانه مشگل پیدا کردم؟ببخشید طولانی شد همه رو یه جا گفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون تو خود تخمگذاری رابطه داشتی احتمالش زیاده باردار باشی بنظرم آز بده اگر پری نشدی 

خدا ازدهنت بشنوه.ولی بیبی زدم ناامیدم کرد.مامانم میگه زود زدی بیبی معمولا یه هفته تاخیرداشته باشی نشون نمیده

خدا ازدهنت بشنوه.ولی بیبی زدم ناامیدم کرد.مامانم میگه زود زدی بیبی معمولا یه هفته تاخیرداشته باشی نش ...

اره یک هفته بزار بگذره البته بیبی ها تقلبی شدن من دو ماه قبل هر چی میزدم دقیقه اول مثبت میشد ولی آز بنام منفی بود دکترم رفتم هیچ مشکلی نداشتم دکتر گفت اینا هم تقلبی شدن 

اره یک هفته بزار بگذره البته بیبی ها تقلبی شدن من دو ماه قبل هر چی میزدم دقیقه اول مثبت میشد ولی آز ...

من مدیکور چندبار استفاده میکنم زیر دو دقه هاله کمرنگ سفید میندازه ولی نیم ساعت میگذره پررنگ و صورتی میشه.ولی خب باردار نبودم.جالبه برام چنتا استفاده کردم همشون اینجوری بودن.

من مدیکور چندبار استفاده میکنم زیر دو دقه هاله کمرنگ سفید میندازه ولی نیم ساعت میگذره پررنگ و صورتی ...

اره مال من کامل پررنگ میشد که نشونه دکترم میدارم میگفت أزمایشگاه اشتباه کرده بعد کیتو دادیم آزمایشگاه گفت از خود کیت هست یه ماده ایش زیاد بوده 😂