2777
2789
عنوان

بنظرتون نینی دارم یا نه

192 بازدید | 31 پست

سلام دوستان. من یه سوال داشتم.
واقعا اطلاعات زیادی در مورد بارداری و اقدام به بارداری و تخمک گذاری ندارم اصلا. تازه ازدواج کردم.
من طبق یه اپلیکیشن روز تخمک گذاریم اقدام به بارداری کردم بعد از حدود ۳ روز زیر شکمم به شدت تیر میکشید و کمر درد بدی داشتم. البته اینم بگم که ربطی به پوزیشن رابطه نداشت چون این اتفاق نیفتاده تاحالا. عفونت هم ندارم... اما ترشح سفید رنگ داشتم.
الان که حدودا یک هفته شده از روز اقدام ، دل درد پریودی داشتم و کمر درد و پادرد زیاد وقتی رفتم دستشویی یه لخته خیییلی ریز خون اومد و دستمالم یکم خونی شد که خونش با رنگ پریود فرق میکرد تیره بود تقریبا رنگ جگری. من پریودم پیش اومده که عقب بیفته ولی هیچوقت جلو نه. اکثر اوقات پریودم مرتبه. حالا باید ۱۸م پریود میشدم. خیلی زودتر شده. بنظرتون لک لانه گزینی هستش؟ چون دیگه هیچ خونی نیومده از دیشب تاحالا. یا اینکه واقعا پریود شدم به این زودی.

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖

لانه گزینی میتونه باشه ولی نه لزوما 

بنظرم صبر کن تا موعدت  و ۳ روز بعدش چک بزن

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍

وقتی اقدام به بارداری میکنی پریودیت بهم میریزه و نامنظم میشه باید صبر کنی ببینی پریوده یانه؟

اگر نبود بعد از  موعدت بی بی بزن 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لانه گزینی میتونه باشه ولی نه لزوما  بنظرم صبر کن تا موعدت  و ۳ روز بعدش چک بزن

اینکه خونش انقدر پررنگ بود خطرناک نیست؟ در صورت لانه گزینی. چون شنیدم لک صورتی یا همچین چیزی باید باشه.

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
وقتی اقدام به بارداری میکنی پریودیت بهم میریزه و نامنظم میشه باید صبر کنی ببینی پریوده یانه؟ اگر نب ...

آهاا. اره چون هیچی نبوده از دیشب تاحالا یکم استرس دارم میترسم اگه نینی باشه مشکلی پیش بیاد بااین خون غلیظ 

به علایم دل خوش نکن که نخوره تو ذوقت

تازه شروع به اقدام کردم فقط استررررس دارم

آهاا. اره چون هیچی نبوده از دیشب تاحالا یکم استرس دارم میترسم اگه نینی باشه مشکلی پیش بیاد بااین خون ...

نه نگران نباش با یه هفته اصلا هنوز چیزی به اسم نی نی وجود نداره عزیزم 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

از وقتی تصمیم گرفتیم بچه دار شیم من خیلی استرسی شدم سر یه چیز کوچیک قلبم میخواد از دهنم بزنه بیرون نمیدونم چرا🥺

اینکه خونش انقدر پررنگ بود خطرناک نیست؟ در صورت لانه گزینی. چون شنیدم لک صورتی یا همچین چیزی باید با ...

ببین دو حالت داره 

یا لانه گزینیه که حتما هم نباید صورتی باشه رنگش برا هرکسی فرق میکنه ولی اکثریت صورتیه 

یا هم فقط رحم خودشو آماده کرده برا دریافت تخم تشکیل شده و لانه گزینی انجام نشده 

یعنی آماده سازی میشه برای اقدام بعدیت 

وقتی بچه تشکیل نشده خطری نداره 

این علائم تیر کشیدن و اینا توی دوره اقدام خیلی پیش میاد 

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍
تازه شروع به اقدام کردم فقط استررررس دارم

منم تازه شروع کردم و این علایمی که گفتی رو داشتم 

راستش منم فکر کردم لانه گزینی هست و کلی خوشحال شدم 

هنوز موعدم نشده 

ولی اینجا بهم گفتن به علایم توجه نکنم

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

نه نگران نباش با یه هفته اصلا هنوز چیزی به اسم نی نی وجود نداره عزیزم 

🥺خوبه تازه من فکرکردم بچه افتاده بعد رفتم خوندم نوشته بود اگه تشکیل شده باشه لانه گزینی خونریزی داره

از وقتی تصمیم گرفتیم بچه دار شیم من خیلی استرسی شدم سر یه چیز کوچیک قلبم میخواد از دهنم بزنه بیرون ن ...

چندسالته؟ 

ازمایشات قبل بارداری رفتی؟ 

مشکلی نداشتی؟

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

منم تازه شروع کردم و این علایمی که گفتی رو داشتم  راستش منم فکر کردم لانه گزینی هست و کلی خوشح ...

اره ممکنه توهم بارداری باشه. من بیشتر از ذوق استرس دارم خیلی بدههه