سلام دوستان. من یه سوال داشتم. واقعا اطلاعات زیادی در مورد بارداری و اقدام به بارداری و تخمک گذاری ندارم اصلا. تازه ازدواج کردم. من طبق یه اپلیکیشن روز تخمک گذاریم اقدام به بارداری کردم بعد از حدود ۳ روز زیر شکمم به شدت تیر میکشید و کمر درد بدی داشتم. البته اینم بگم که ربطی به پوزیشن رابطه نداشت چون این اتفاق نیفتاده تاحالا. عفونت هم ندارم... اما ترشح سفید رنگ داشتم. الان که حدودا یک هفته شده از روز اقدام ، دل درد پریودی داشتم و کمر درد و پادرد زیاد وقتی رفتم دستشویی یه لخته خیییلی ریز خون اومد و دستمالم یکم خونی شد که خونش با رنگ پریود فرق میکرد تیره بود تقریبا رنگ جگری. من پریودم پیش اومده که عقب بیفته ولی هیچوقت جلو نه. اکثر اوقات پریودم مرتبه. حالا باید ۱۸م پریود میشدم. خیلی زودتر شده. بنظرتون لک لانه گزینی هستش؟ چون دیگه هیچ خونی نیومده از دیشب تاحالا. یا اینکه واقعا پریود شدم به این زودی.
در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
چندسالته؟ ازمایشات قبل بارداری رفتی؟ مشکلی نداشتی؟
نه من ۳ روز پشت سرهم اینکارو کردم که بچه دارشیم قبلش تصمیمی نداشتیم یهویی شد اصلا. الان میترسم برم معاینه کنه بچه باشه و طوریش شع. اما فردا وقت میگیرم. ۲۴ سالمه شما چی؟
در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اها دستت درد نکنه خیلی خوب توضیح دادی. ترجیحا دلم میخواد نینی باشه اخه ادم همش تو فکرشه ولی خب من دک ...
خواهش میکنم
همه ترجیحشون همینه عزیزم 😂 ولی هرچی شل بگیری و کمتر حساس بشی روش راحت تر اقدامت موفق میشه
کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍
خواهش میکنم همه ترجیحشون همینه عزیزم 😂 ولی هرچی شل بگیری و کمتر حساس بشی روش راحت تر اقدامت ...
حالا من اول کارم دوسه بار انجام دادم. بعضیا رو اینجا میبینم دوسال اقدامن خیلی استرس میگیرم اخه من دوران عقد رابطه داشتم و نمیدونستم قرص اورژانسی بده و شاید بگم ماهی دو سه تا میخوردم. خیلی میترسم از بابتش
کیست سینه خیلی مهم نیست نگران نباش باید بری ازمایش خون بدی تیروئیدت بررسی بشه با ...
خیلی میترسممم از معاینه شدن چه برسه به این چیزایی که گفتی از ترس دردش تاحالا نرفتم یکساله ازدواج کردم. اخه یبار رفتم مطب دکتر داشت واسه یه خانومی یکاری میکرد فکرکنم معاینه بود اونم همش داد میزد ازهمونموقع وحشتش افتاد به جونم وگرنه دکترمم هردفعه میگه برات بهتره انجام بدی معاینه رو.
اون ک میگن یه دستگاهی میذارن توی واژن برای معاینه و باز شدنش. اون بنظرم درد داره. پاپ اسمیر چطوریه؟ ...
پاپ اسمیر نمونه برداری از دهانه ی رحم هست با یه چیز خیلی ریز از طریق واژن از دهانه ی رحم نمونه برمیدان اصلا متوجه نمیشی ومیبری ازمایشگاه ، خانومها هرچندوقت یکبار باید انجام بدن
سونوی واژن هم برای باز شدن نیست برای معاینه رحم هست که هیچ دردی نداره ، اندازه ی رحم بررسی میشه اینکه کیست نباشه تخمدانها بررسی میشه و.....
بعد اگه خدای نکرده مشکلی باشه میری مراحل بعدی مثل هیستروگرافی یا عکس رنگی که اونا درد درن