2777
2789
عنوان

بنظرتون نینی دارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 31 پست
چندسالته؟  ازمایشات قبل بارداری رفتی؟  مشکلی نداشتی؟

نه من ۳ روز پشت سرهم اینکارو کردم که بچه دارشیم قبلش تصمیمی نداشتیم یهویی شد اصلا. الان میترسم برم معاینه کنه بچه باشه و طوریش شع. اما فردا وقت میگیرم. ۲۴ سالمه شما چی؟

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
نه من ۳ روز پشت سرهم اینکارو کردم که بچه دارشیم قبلش تصمیمی نداشتیم یهویی شد اصلا. الان میترسم برم م ...

اوو کلی وقت داری برای بچه دار شدن و بهترین زمان بارداریه 

من ۳۵ سالمه 

اگه باردار نبودی برو‌ چکاپ های قبل بارداری رو‌انجام بده 

اگه هم‌بودی بازم میتونی بری چکاپ و دکتر بهت دارو میده و‌مشکلی نیست

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین دو حالت داره  یا لانه گزینیه که حتما هم نباید صورتی باشه رنگش برا هرکسی فرق میکنه ولی اکث ...

اها دستت درد نکنه خیلی خوب توضیح دادی. ترجیحا دلم میخواد نینی باشه اخه ادم همش تو فکرشه ولی خب من دکتر نرفتم برای ازمایشای قبلش

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
اها دستت درد نکنه خیلی خوب توضیح دادی. ترجیحا دلم میخواد نینی باشه اخه ادم همش تو فکرشه ولی خب من دک ...

خواهش میکنم 

همه ترجیحشون همینه عزیزم 😂 ولی هرچی شل بگیری و کمتر حساس بشی روش راحت تر اقدامت موفق میشه 

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍
اوو کلی وقت داری برای بچه دار شدن و بهترین زمان بارداریه  من ۳۵ سالمه  اگه باردار نبودی ...

سینمم کیست داره باید برم واسه اون دارو بنویسه اونموقع که برم بهش میگم اقدامم برای بارداری ببینم میگه چیکار کنم.

تو تاحالا بچه دار نشدی یا اقدام دومته. ایشالا زودتر دامنت سبز شه

خواهش میکنم  همه ترجیحشون همینه عزیزم 😂 ولی هرچی شل بگیری و کمتر حساس بشی روش راحت تر اقدامت ...

حالا من اول کارم دوسه بار انجام دادم. بعضیا رو اینجا میبینم دوسال اقدامن خیلی استرس میگیرم اخه من دوران عقد رابطه داشتم و نمیدونستم قرص اورژانسی بده و شاید بگم ماهی دو سه تا میخوردم. خیلی میترسم از بابتش

سینمم کیست داره باید برم واسه اون دارو بنویسه اونموقع که برم بهش میگم اقدامم برای بارداری ببینم میگه ...

کیست سینه  خیلی مهم نیست نگران نباش 

باید بری ازمایش خون بدی تیروئیدت بررسی بشه 

باید قرص فولیک اسید و ویتامین د بخوری  

یه سونو واژن برات مینویسه و یه پاپ اسمیر 

اینا فقط برا چکاپ هست و‌ان شاالله هیچ مشکلی نیست  

من بچه ی اولمه ، دیر ازدواج کردم  

کیست سینه  خیلی مهم نیست نگران نباش  باید بری ازمایش خون بدی تیروئیدت بررسی بشه  با ...

خیلی میترسممم از معاینه شدن چه برسه به این چیزایی که گفتی از ترس دردش تاحالا نرفتم یکساله ازدواج کردم. اخه یبار رفتم مطب دکتر داشت واسه یه خانومی یکاری میکرد فکرکنم معاینه بود اونم همش داد میزد ازهمونموقع وحشتش افتاد به جونم وگرنه دکترمم هردفعه میگه برات بهتره انجام بدی معاینه رو.

ان‌شاالله خدا یه بچه ی سالم بهت بده

مرسی عزیزم انشالله به هردومون دوتا بچه ی ناناز بده😍

خیلی میترسممم از معاینه شدن چه برسه به این چیزایی که گفتی از ترس دردش تاحالا نرفتم یکساله ازدواج کرد ...

اینایی که گفتم هیچکدومش درد نداره 

اون داشت یه کار دیگه انجام میداد که درد داشته 

پاپ اسمیر که مثل امپول زدن درد داره 

سونو هم مثل ورود الت به واژنه

هیچکدوم درد نداره

اینایی که گفتم هیچکدومش درد نداره  اون داشت یه کار دیگه انجام میداد که درد داشته  پاپ اس ...

اون ک میگن یه دستگاهی میذارن توی واژن برای معاینه و باز شدنش. اون بنظرم درد داره. پاپ اسمیر چطوریه؟ اسمشو شنیدم ینی چی ک دردش مثل امپوله

اون ک میگن یه دستگاهی میذارن توی واژن برای معاینه و باز شدنش. اون بنظرم درد داره. پاپ اسمیر چطوریه؟ ...

پاپ اسمیر نمونه برداری از دهانه ی رحم هست با یه چیز خیلی ریز از طریق واژن از دهانه ی رحم نمونه برمیدان اصلا متوجه نمیشی و‌میبری ازمایشگاه ، خانومها هرچندوقت یکبار باید انجام بدن 

سونوی واژن هم برای باز شدن نیست برای معاینه رحم هست که هیچ دردی نداره ، اندازه ی رحم بررسی میشه اینکه کیست نباشه  تخمدانها بررسی میشه و.....

بعد اگه خدای نکرده مشکلی باشه میری مراحل بعدی مثل هیستروگرافی یا  عکس رنگی که اونا درد درن

پاپ اسمیر نمونه برداری از دهانه ی رحم هست با یه چیز خیلی ریز از طریق واژن از دهانه ی رحم نمونه برمید ...

اهاا که اینطور من نمیدونستم. فکرکنم این ماه واجبه ک انجام بدم بالاخره