2777
2789
عزیزم انشاالله صحیح وسالم بغل بگیری  میشه برامنم دعا کنی بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه

عریزم انشالله سالم باشه و همونی ک میخوای

خدایا مواظبمون باش .هوای نی نیمو داشته باش ما ک کسیو جزتو نداریم قربونت برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از روی عکس جنین خودم،😁 آخه شبیه نیست

اخی واسه شما دختره ؟خداحفظش کنه میشه بزاری عکسشوببینم

تا آنومالی طاقت بیار 😄😄منم ان تی بهم احتمال دختر داد ولی دوبار گفت احتماله و دوهفته دیگه بیا قطعی میگم نرفتم دیگه . دلمو ب دختر بودنش خوش کردم زیااااااد .۱۸م آنومالیمه و میفهمم 🥰

بیشتر از همیشه دوستت دارم همسرم 🧿💗  برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿
تا آنومالی طاقت بیار 😄😄منم ان تی بهم احتمال دختر داد ولی دوبار گفت احتماله و دوهفته دیگه بیا قطعی ...

اخه تحمل ندارم 😂یعنی بهت گفت ۱۵هفته بیا جنسیتوبگم؟

اخه تحمل ندارم 😂یعنی بهت گفت ۱۵هفته بیا جنسیتوبگم؟

چون من خودم دوس دارم بچه اولم دختر باشه خیلی خوشحال شدم چون دوسه بار تاکید کرد احتماله . ترسیدم برم بگه پسره حالم گرفته شه نرفتم لذت ببرم اگه قرار اشتباه باشه بعدش 😂آره عزیزم 

بیشتر از همیشه دوستت دارم همسرم 🧿💗  برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿
چون من خودم دوس دارم بچه اولم دختر باشه خیلی خوشحال شدم چون دوسه بار تاکید کرد احتماله . ترسیدم برم ...

عزیزم انشالله هرچی ک هست سالم وصالح باشه