2777
2789
اسی خیلی معذرت می‌خوام ولی ، چه زن بی فکری هستیا ، بدون مشورت رفتی سایت شرطبندی بازی کردی ، ۶۵ تومن ...

شت:/😂😂😂💔

نمیدونستم چ کاری کرده

اسی خودتو تو اسید حل کن اثری ازت نمونه بنظرم😂😂😂😂🤦‍♀️

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی ب روش خودکشی بمیری اون دنیا از دردی ک ب خاطرش خودتو کشتی رها نمیشی بلکه تا ابد تو همون درد میمونی و هی برات تکرار میشه 

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
اسی خیلی معذرت می‌خوام ولی ، چه زن بی فکری هستیا ، بدون مشورت رفتی سایت شرطبندی بازی کردی ، ۶۵ تومن ...

میدونم خیلی اشتباه کردم میخاستم درست کنم هی بیشتر گند میزدم بنظرت ب شوهرم بگم یا سوهر مامانم اونم مهربونه

شت:/😂😂😂💔 نمیدونستم چ کاری کرده اسی خودتو تو اسید حل کن اثری ازت نمونه بنظرم😂😂😂😂🤦‍♀️

🫤😂 والا فقط دلم به حال شوهرش میسوزه ، هی داره از بی عقلیش گلایه می‌کنه میخواد یه کار احمقانه تر انجام بده 🫤🫤

بازم معذرت میخوام اینجوری میکنم چون خیلی اعصابم بهم ریخت

برای دل خودم می‌نویسم ، هرچیزی که به ذهنم بیاد روی برگه ی کاغذ یا توی یادداشتها ی گوشیم می‌نویسم ، خیلی بهم آرامش میده ☺️ به شما هم پیشنهاد میکنم ، نوشتن رو ، درمورد هرکس و هرچیزی و هرجوری که دوست دارید بنویسید 💕
خودم میدونم ک اینکارو کنم اون دنیا همیشه تو عذابم ولی حس میکنم خدا حتی نگاهمم نمیکنه 

خدا ک هیچ کل امام پیامبرام جم بشن کاری ازشون برنمیاد دیگ😂😂😂💔

چ حماقتیه میکنی خو ی تومن دو تومن نه دیگ ۷۰تومن🤦‍♀️🤦‍♀️

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

اسی من دو سال ازت بزرگترم اما به خود خدا قسم که سختیایی که من کشیدم تو حتی نمیتونی یه دقیقه اش هم تحمل کنی الانم خیلی کار اشتباهی کردی به جای خودکشی دنبال راه چاره باش تو میتونی از پسش برمیای

تو تلخی بعضی حرفا میشه غرق شد🖤🖤خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...

اسی ی کار اشتباه انجام دادی ک قابل حله

چرا میخوای دوباره کار اشتباه انجام بدی ک ب هیچ‌وجه قابل حل نیست😐بابا درست میشه همه چی خودکشی چیه دیوانه ببین با یکی از فامیل ک باهاش راحتی و از لحاظ مالی اوکیه مشورت کن 

باورت میشه اصلا نمیدونم چجوری اینکارارو‌کردم‌خودمو بدبخت کردم ک الان راه حلم فقط مرگمه

بخاطر شصت تومن میخوای خودت بکشی؟!!!! 

اصلا بگیم که وقتش ۱۴ هست نهایتش میخوان بیان بگیرنت یه سال زندان باشی 

اصلا کار به زندان و اینا نمیکشه شوهرت یا خانواده ت هرجور شده جور میکنن اگه کار به پلیس و پلیس بازی اینا کشیده بشه

فقط اروم باش استرس نگیر

کاریه که شده منتظر باش بذار ببین طلافروشه چکار میکنه

خاله ت و دوستت که نمیان سرت پلیس بیارن بخاطر چندرغاز از ابروشون میترسن

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

چیکار کنم خب 

کلیتو بفروش دیگ چرا خودتو بکشی😐💔

اضافیم میاری😪🚶🏻‍♀️

اسی من دو سال ازت بزرگترم اما به خود خدا قسم که سختیایی که من کشیدم تو حتی نمیتونی یه دقیقه اش هم تح ...

خودمم ی سختیایی کشیدم ک حدنداره ولی یهو ب خودم اومدم دیدم ریدم تو زندگیم