2777
2789
خودت بخوابی بعد چند تا خونه و خونواده بدبخت و بی گناه هم میخوابونی و باعث از هم پاشیدگی زندگیشون میش ...

عقل ک نباشد جان در عذاب است

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخهای با گاز بمیری خونه شوهرت رو بترکونی؟ دیگ حماقت نکن

ی جرقه کوچیک باعث ترکیدن خونه همسایه هام میشه آخه حماقت تا کجا

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
واسه من الان بخدا اخرین راهمه

فقط ترسیدی

همسرت اومد بگو  کمکت مکنه

کاش منم بمیرم

اره اون دنیا ریختن برات ور دل حوری پریا😪🚶🏻‍♀️

هیچی ارزششو نداره گل من ❤ خودم رفتم تا لب گور و برگشتم روزی هزار بار خودمو لعنت میکنم بخاطر اشکای پدرو مادرم 

قبول سخته ولی این روزام میگذره:) همیشه گذشته 

همیشه ته ناامیدیا دنبال خدا بگرد حتما کمکت میکنه

اینو منی میگم ک ته خط بودم و فک میکردم خدا دورم انداخته اصلا منو نمیبینه🤷‍♀️

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

چندروز پیش یه جوون نزدیک ما مجردی زندگی میکرد بعد غذا گذاشته بوده رو گاز انگاری سراومده گاز خاموش شده بعد که کلیدمیندازه کل دو طبقه نابود میشه یه زن که طبقه بالاش زندگی میکردن با دو تا بچه زیر ده سالش هم تیکه تیکه شدن😔

تو تلخی بعضی حرفا میشه غرق شد🖤🖤خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...
عقل داشتم ک تا اینجا پیش نمیرفتم بخدا

اشکال نداره عزیزم کاریه ک شده قرض مکنین بدهیتونو مدین 

اسی خیلی معذرت می‌خوام ولی ، چه زن بی فکری هستیا ، بدون مشورت رفتی سایت شرطبندی بازی کردی ، ۶۵ تومن بدهی بالا آوردی حالا میگی خودمو بکشم و خلاص؟؟شوهرت چه گناهی کرده هم باید آبروش بره هم پولش ، همونجوری که جرئت کردی پول و به باد دادی همون‌جوری با گریه و حال بد به همسرت بگو ، واقعا که حداقل مسئولیت اشتباهتو قبول کن 

برای دل خودم می‌نویسم ، هرچیزی که به ذهنم بیاد روی برگه ی کاغذ یا توی یادداشتها ی گوشیم می‌نویسم ، خیلی بهم آرامش میده ☺️ به شما هم پیشنهاد میکنم ، نوشتن رو ، درمورد هرکس و هرچیزی و هرجوری که دوست دارید بنویسید 💕
اره اون دنیا ریختن برات ور دل حوری پریا😪🚶🏻‍♀️ هیچی ارزششو نداره گل من ❤ خودم رفتم تا لب گور و بر ...

خودم میدونم ک اینکارو کنم اون دنیا همیشه تو عذابم ولی حس میکنم خدا حتی نگاهمم نمیکنه