2777
2789
۳۰ تومن ب طلافروشی ک باید چهاردهم بهش بدم  ۵ تومن دوستم ک اروز باید بدم ۳۰ تومن هم از خالم که ...

به هرکدوم یه دروغی بگو تا زمان بخری اما به طلافروش میتونی سفته بدی که خیالش راحت بشه دیگه خاله و دوستت رو تو دستت بازی بده تا بتونی جورش کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر توروخدا ببخش اما باورکن من از خودت شرایطم بدتره فقد میخوام مچ شوهرمو‌ بگیرم یه سوال برای آخر ...

ببین تو با کار ب کارت انحام میدی دیگه چیز خاصی نمیاره 

اگه بازی کنه ببره از پولایی ک میریزن ب حسابش باید متوجه شی چون معمولا ۱۰۰ تومن ۱۰۰تومن میریزن

ببین تو با کار ب کارت انحام میدی دیگه چیز خاصی نمیاره  اگه بازی کنه ببره از پولایی ک میریزن ب ...

اگه برنده بشه یعنی ۱۰۰ هزار تومن ۱۰۰ هزار تومن میریزن ؟؟ 

نه فقد میبینم تو تراکنش های بانکیش پیام میاد خرید اینترنتی مثلا ۳ میلیون از حساب شوهرم کم شده

اگه برنده بشه یعنی ۱۰۰ هزار تومن ۱۰۰ هزار تومن میریزن ؟؟  نه فقد میبینم تو تراکنش های بانکیش پ ...

اره برنده بشی پولو ک برداشت بزنی کم کم میاد برداشت ربطی نداره

چ بی پروایی تو دختر  باچ دلی این کارارو کردی من دو تومن  دادم ب مادرم واس دکتر رفتن هزار & ...

باورت میشه اصلا نمیدونم چجوری اینکارارو‌کردم‌خودمو بدبخت کردم ک الان راه حلم فقط مرگمه

باورت میشه اصلا نمیدونم چجوری اینکارارو‌کردم‌خودمو بدبخت کردم ک الان راه حلم فقط مرگمه

ولی کار الانتم اشتباهه یه اشتباه  بزرگت ر از قبلی تو ازترس میخای این کارو کنی یکم قوی ترباش بخدانها یت  عذابت یه ساله بروکا ر کن جورتو  خودت بکش ک بعدا تومنت نباشی

چ بی پروایی تو دختر  باچ دلی این کارارو کردی من دو تومن  دادم ب مادرم واس دکتر رفتن هزار & ...

چیکار کنم الان واقعا دیدی جز مرگ راهی ندارم همین امروز میکشم خودمو

ولی کار الانتم اشتباهه یه اشتباه  بزرگت ر از قبلی تو ازترس میخای این کارو کنی یکم قوی ترباش بخد ...

خب زمان میبره پولو جور کنم همون طلافروش 

بعد شوهرمم نمیزاره کار کنم اونو چیکارش کنم

راههای زیادی داری داری  ا زترس این کارو میکنی

من پدرو مادرم جدا شدن مادرم با یکی ازدواج کرده ادم خوبیه ولی ی کاری انجام بده خیلی منت میزاره سرادم 

جهیزیمو اون خرید 

بنظرت تنها باهاش حرف بزنم بگم؟