2777
2789

یکی از دخترای فامیل شوهرم... دختره دیروز تولدش از شوهرش یک خودروی لاماری و یک آیفون 15 پرو مکس کادو گرفته جدا از اینکه شوهرش یک رستوران لوکس را واسه تولدش رزو کرده 

به شوهرم و بعضی از فامیلا گفتم خدا بده شانس مردم چجوری شوهر میکنن

بعدش چند تا از فامیل های شوهرم گفتن سال‌ها پیش ‌‌‌‌‌‌‌‌پسره دانشجو شهر دیگه بوده اینقدر فقیر بودن دختره دزدکی خانواده اش طلاهاشو فروخته داده پسره که ادامه تحصیل بده خانواده دختر فهمیدن در حد مرگ دختر رو کتک زدن  بالای صدبار پسر و دخترو تهدید کردن کتک زدن اما پای هم موندن.. میگن دختره رو به زور بردن پای سفره عقد با یکی دیگه اما دختره فرار کرده گفته یا اون یا هیچکس دیگه

این که الان شوهرش موفق شده و پولدار ولی زنشو از هرچیزی بیشتر دوست داره جواب اون وفاداری و از خودگذشتگی و سختی های زنش در گذشته است

عزیزم،،عشقشون پایدار

میگم مگه ایفون ۱۵ وارد بازار شده؟ زیاد نیس ازش رونمایی کردن که

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا اگه ما بودیم پول طلا رو میخورد میرفت یه آبم روش

مارم بلاک میکرد😂😂

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
حالا اگه ما بودیم پول طلا رو میخورد میرفت یه آبم روش

البته آدمای زیادی هستن از خودگذشتگی و فداکاری کردن و جاش ظلم دیدن بیشتر بستگی به این داره با نگاه باز آدم درست را انتخاب کنی و براش بجنگی

پسره شغلش چیه؟  ما کارمندیم بعد از بیست سال هنوز نتونستیم یه ماشین خوب بخریم..  لعنت به ...

فکر کنم پسره برنامه نویس بود خودشم شرکت داشت بعدش تو کار ارز دیجیتال و اینا هم هست تا اونجایی که من می‌دونم