2777
2789
عنوان

تجربه‌ی امشب من از thanksgiving در یک جمع خانوادگی در غربت

| مشاهده متن کامل بحث + 2003 بازدید | 48 پست

چه قلم زیبا و چه احساسات پاک و ناب و قشنگی و چه غمی درون متن نفهته..‌ و چقدر غم انگیز که شما و من و امثال ما زیر چه فشار های روحی روانی رشد کردیم... و غم انگیزتر اینکه انگار عشق و علاقه بی قید و شرط و توجه برامون نا آشناست و لایق اون نمیبینیم خودمون رو ...

امیدوارم دست کم یکی از ما نجات پیدا کنه

چه قلم زیبا و چه احساسات پاک و ناب و قشنگی و چه غمی درون متن نفهته..‌ و چقدر غم انگیز که شما و من و ...

فقط خودمون میفهمیم این غم عمیق پنهان رو. حتی وقتی اتفاقی قشنگ رو بازگو میکنیم نمیتونیم بدون به رخ کشیدن زخم‌ها صادق باشیم...

ممنون از کامنتتون🌷

چقدر عمیق بود دریافتتون از یک خاطره ساده. دقیقا لایق خوشبختی نمیبینیم، باور نمی‌کنیم وجود سادگی رو در زندگی، در عشق، در خودمون!

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط خودمون میفهمیم این غم عمیق پنهان رو. حتی وقتی اتفاقی قشنگ رو بازگو میکنیم نمیتونیم بدون به رخ کش ...

🌱🌱🩷🩷خاطره زیبای شما انگار یه ریسمان نا مرئی داشت که تا عمق قلب و احساس من اومد.امیدوارم انقدر احساسات زیبا بین شما و الکس قوی و ریشه دار بشه که حداقل یکی از ماها بتوته عشق بی قید و شرط بدون ترس از هیج چیزی رو تجربه کنه. امیدوارم زخمهایی که به ناحق خوردین از زندگی تحت حکومت mo... تاااااا زندگی سابقتون همش زود التیام پیدا کنه و چند صباح باقی مونده از زندگی رو به خوشی و عشق بگذرونید❤️🌱

🌱🌱🩷🩷خاطره زیبای شما انگار یه ریسمان نا مرئی داشت که تا عمق قلب و احساس من اومد.امیدوارم انقدر اح ...

چقدر خوشحالم که احساس حاضر در متن من تونست شما رو تاچ کنه... کامنت شما هم برام ارزشمنده و فوق‌العاده ممنونم از انرژی و آرزوی خالصانه و پرمهرت... برای شما هم آرزوی تجربه‌های تسکین دهنده و احساس حضور و عشق رو دارم... امیدوارم لذت ما از زندگی شخصیمون با لذت دیگران چندبرابر بشه، زخمهای همدیگرو ترمیم کنیم.

همین همدلی و درک متقابل خیلی تسکین بخشه.

هم‌رنجی شاید بزرگترین عامل نزدیک شدن آدماست به همدیگه، و برام جالبه که این خاطره به ظاهر شاد من چقدر بطور آشکاری بیشتر بازتاب دهنده رنج مشترکمون بود...

بهترین ها رو آرزومندم🥰❤️🌷

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته
چقدر خوشحالم که احساس حاضر در متن من تونست شما رو تاچ کنه... کامنت شما هم برام ارزشمنده و فوق‌العاده ...

ممنونم دوست نادیده من🌱🌱🌱🌱خیلی خیلی خوشحال میشم اگر تاپیک دیگه ای با این مضمون و قلم  زیبا داشتین من رو تگ کنید. اینطور که مشخصه روحیات نزدیک به همدیگه داریم🌱🌱🌱🌱❤️❤️❤️امیدوارم به زودی تاپیک هایی از شما ببینم که سرشار از عشق و امید و شادی باشه😍

خوشا به حال آقای الکس برای این همه درک و مهربانی شما 

و صد البته خوشا به حال شما ، برای این رهایی و درک متقابل ، و تلاش برای قوی ماندن روح،  در به اصطلاح دیار غربت ، که آدمی هر کجا خود را با تمام وجود بیاید به یقین همانجا گویی خاک مادری ست و چه بسا غم دوری از عزیزان مثل گردنبندی جدا نشدنی همواره با آدمیان پر عشق و وفادار ، می ماند . 

این تداخل سنت و مدرنیته هم که فرمودید به نیکی باید گرفت و گذاشت پای تفاوت های بی حد و مرز آدمیان .

جشن و بزم هایتان جاودان و قلم زیبایتان مانا 🌾🍃🌾

خدایا عاشقان را غم مده...شکرانه اش با من
من قوه تشخیص لازم برای اینکه تعریف کنم چه عشقی واقعی است رو ندارم.  عشق به یک انسان برام زیبا ...

چفدر شما خوب صحبت می‌کنید؟ میشه بگید چطور؟ 

مثلا زیاد کتاب میخونید؟ یا چی 

تمام غصه های دنیا رو میشه با یه جمله تحمل کرد                «خدایا میدانم که می بینی »
ممنونم دوست نادیده من🌱🌱🌱🌱خیلی خیلی خوشحال میشم اگر تاپیک دیگه ای با این مضمون و قلم  زیبا د ...

چشم، با کمال افتخار... لطف دارید بهم... بله روحیات نزدیکی داریم و چه حس قشنگیه😌

امیدوارم لحظه لحظه هاتون سرشار باشه🙂🌷

خوشا به حال آقای الکس برای این همه درک و مهربانی شما  و صد البته خوشا به حال شما ، برای این ره ...

من بقول اینا bashful شدم ازین همه لطف و نیک نگری شما...

چقدر زیبا توصیف کردید، امیدوارم غربت در کنار الکس محو بشه و احساس تعلق، احساس خانه داشتن رو تجربه کنم.

بله رنج‌ها در نهایت ما رو همدل‌تر و شاید عمیق‌تر میکنن اگر منجر به آسیب های دائمی نشن. و زیستن در تناقض و پیچیدگی فرهنگی قطعا امتیازاتی داره مخصوصا اگه بخوای وجه "انسان" بودگیت رو بشناسی.

جدا از قلم روان و کلمات زیبا و معنادارتون لذت بردم

خوشحالم از همصحبتی با شما🌷🙂

چفدر شما خوب صحبت می‌کنید؟ میشه بگید چطور؟  مثلا زیاد کتاب میخونید؟ یا چی

ممنون ازتون☺️ والا جوونی رمان زیاد خوندم که دایره واژگان رو وسیع میکنه و ابزار زبانی برای توصیف پدیده های مختلف رو در اختیارتون میذاره و رشته‌ام هم علوم انسانیه، شاید بحث ها و مطالعات فلسفی محدودی که داشتم هم کمک کنه که بخوام دقیق صحبت کنم.

هرروز اسمت رو سرچ میکنم تا ببینم تاپیک جدیدی داری یا نه، هربار هم ذوق میکنم و بی‌نهایت لذت میبرم. امیدوارم اینجا بمونی و امیدوارم تعلیق نشی و من تو رو گم نکنم. کاش منم کانادا بودم. دوست میشدیم🥲❤️

ممنون ازتون☺️ والا جوونی رمان زیاد خوندم که دایره واژگان رو وسیع میکنه و ابزار زبانی برای توصیف پدید ...

بله شنیدم رمان خیلی تاثیر گذاره 

موفق باشی عزیزم 

حسابی خارج خوش بگذرونید ایران ک دیگه روزگارمان سیاه کرده 

تمام غصه های دنیا رو میشه با یه جمله تحمل کرد                «خدایا میدانم که می بینی »
ممنون. مشکلات زندگی من؟ پدرم رو بخاطر واکسن بی‌کیفیت از دست دادم، همسرم بخاطر دپرشن حاصل فشارهای خا ...

شما فکرت مسمومه...خودت با زرنگی شوهرتو قال گذاشتی و ممنوع الخروجش کردی بعدبازگشتش به ایران با حربه طلب مهریه بعد اونوقت همه کثافت کاریاتو گردن ملاها می‌ندازی.؟به نظر من تو یه آدم خودباخته کم بیمو عقده ای هستی حتی با وجود شوهر دنبال هوسات با همخونه مردت بودی...آه شوهرت نمی‌ذاره آب خوش از گلوت بره پایین...حالا مرتد بودنت با یه مرد اجنبی بماند