2777
2789
عنوان

تجربه‌ی امشب من از thanksgiving در یک جمع خانوادگی در غربت

| مشاهده متن کامل بحث + 2003 بازدید | 48 پست
پس این همه سرخ پوستی رو که تو کلیسا ها و مدارس جنازه ااشون در میاد رو کی کشته؟ یا سرخ پوستهایی که ب ...

نه کار خودشون بوده، گذشته و تاریخ شرم‌آوری دارن و حداقل در ظاهر بهش اذعان میکنن

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته
قلب زیبایی دارید  اما دنیا رو درست متوجه نشدید اگر خدا دین رو فرستاده برای اینه که زندگی بهتر ...

ممنون از پیام زیبات. من زیبایی و احساس رو فارغ از هر اعتقادی میستایم. و امیدوارم در کنار هم با احترام زندگی کنیم.

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا می فهمم چی میگی من زمانی که از ایران خارج شدم فکر می کردم دیگه یه شبه از تمام اون کابوس خاورم ...

بله همینطوره، تازه شروع میکنیم به کشف کردن زخم هایی که یک عمر عادی میپنداشتی و فکر میکردی جزئی اند از تنت! شروع میکنی به دیدن اینکه چطور بدون زخم و رنج و تروما میشه زندگی کرد و شروع میکنی برای درمان زخمهایی که هیچوقت کاملا رهات نمیکنن. چنانچه وطن و پیوند های زبانی و جغرافیایی و فرهنگمون رهامون نخواهند کرد.

من خیلی خیلی حالم بهتره، حتی وقتی در غربت داشتم طلاق میگرفتم و با بی‌پولی مخض دست و پنجه نرم میکردم و تنهایی عمیقی داشتم، یک لحظه آرزو نکردم که کاش مهاجرت نکرده بودم و الان هم روز به روز داره تصویرم ترمیم میشه هرچند فرایندی ابدی خواهد بود

انشالله که خوشبخت بشی ولی حال بد شما مربوط به مشکلات زندگیته نه زندگی در حکومت ملاها

ممنون.

مشکلات زندگی من؟ پدرم رو بخاطر واکسن بی‌کیفیت از دست دادم، همسرم بخاطر دپرشن حاصل فشارهای خانواده سوپر مذهبی و تروماهای کودکی و تناقضات اعتقادی، نتونست به زندگی مشترک ادامه بده، یک سال و نیمه درگیر مهریه ام فقط بخاطر سیستم قضایی ناکارامد، نمیتونم خانواده ام رو ببینم چون ممکنه ممنوع الخروجم کنه...

خشم و استیصال هرروزه ام بابت اتفاقات داخل ایران..

نه جانم! هرچه مشکل داشتم ریشه اش همونجاست... 

ممنون از پیام زیبات. من زیبایی و احساس رو فارغ از هر اعتقادی میستایم. و امیدوارم در کنار هم با احترا ...

خیلی چیزها هستند که فکر می کنیم زیبا هستند

اما بعد از مدتی می بینیم چقدر زشت بودند

همین عشق های رمانتیک 

بردت پیت آنجلینا

تام کروز و نیکول کیدمن

دکاپریو و معشوقهاش

اما این زیبایی های زودگذر دوامی نداشتند

دیدی چه رمانتیک شروع کردند

و چه زود با خیانت به اتمام رسوندند

خیلی اشتباهه بخوایم گول این بودنهای بیهوده رو بخوریم

عشق. حقیقی فارغ از این بودن های زودگذر هست

عشق واقعی عشقی هست که هم در این دنیا و هم برای ابدیت با ما بمونه

عشقی که مارو به عشق واقعی برسونه که همون خداست

هر چقدر از اون دور بشیم شاید آسایش داشته باشیم

ولی آرامش نه...

خدا رو شکر که دیگه ایران نیستی یک غرب گدا کمتر 😂😂😂

من عاشق کشورمم. استادهام و همکلاسیهام با واسطه من تونستن فرهنگ ایران رو بشناسن و احترام زیادی پیدا کنن. الکس داره فارسی یاد میگیره و بسیار آرزومنده که بتونه سفر کنه ایران...

من از غرب خوشم نمیاد دوست من. تلاش می‌کنم متواضع و بدون گارد قضاوت کنم راجع بهشون و جنبه های مثبت و منفی رو ببینم. زندگی برای من در اینجا راحت‌تره ولی پیوند و ریشه من با ایرانه. اونجا بالیدم و درس خوندم، عاشق شدم و تغییر کردم...

نذار اعتقاداتت بشه دلیلی برای اینکه بتونی بدون عذاب وجدان و آگاهی بر اخلاقی نبودن عملت، از کسی متنفر باشی و بهش توهین کنی.

خیلی چیزها هستند که فکر می کنیم زیبا هستند اما بعد از مدتی می بینیم چقدر زشت بودند همین عشق های رم ...

من قوه تشخیص لازم برای اینکه تعریف کنم چه عشقی واقعی است رو ندارم. 

عشق به یک انسان برام زیبا است، آگاهی و دریافت اینکه در جهان تنها نیستی و از میان آدمیان کسی رو داری که جهانت رو باهاش شریک بشی زیباست، من از هرنوع زیبایی استقبال میکنم.

استقرای ناقصی که بکار بردید، حداقل در محدوده سواد من، استدلالتون رو معتبر نمیکنه.

وای🤩 من داون تاونم. نتاسفانه ماشین هم ندارم و از ttc متنفرم! شما گذرت به اینجا میفته؟:(

چند وقت یه بار میام

خرید ، دکتر و ….

شاید با هم یه بار قرار بذاریم

چند وقته اومدی؟  دانشجویی؟

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
عالیه! من فلسفه زبان کار میکنم اتفاقا! بذار بهت درخواست دوستی میدم، احتمالا تاپیک رو پاک کنم بعد ی م ...

عالی

منم زبانشناسی خوندم

چه با حال

الان قبول میکنم

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
عالی منم زبانشناسی خوندم چه با حال الان قبول میکنم

ببین برات پیام دادم ولی فرستاده نشد. میخوای شما پیام بده، احتمالا سیستم تاخیر داره