2777
2789

هرکی دعوت بود پول داد خیلی گریه کرد و رفت تو اتاقش خوابش برد منم تا جمع و جور کردم ریخت و پاش تولد رو شد اخرشب... و دیگه وقت نداشتم برم براش چیزی بگیرم خوشحال بشه تو دلش منتظر اسباب بازی بود با اینکه من و باباش براش خریده بودیم و قبل تولد بش دادیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم همه پولاروجمع کنیدبرید یچیز خفن مثل ماشین بزرگاکه خودش بتونه بشینه توش بخرید خیلی باحال میشه&n ...

همین کارو میکنم اما دوس داشتم شب تولدش خوشحال باشه منم خستگی زحمتام در بیاد

من بودم میگفتم مامان جان طوری نیست شما هم بزرگ شدی تولد اینا رفتی براشون تایر ماشین هدیه ببر

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

بچه ها خب طبیعیه تو این سن قدر پول رو نمی دونن

من همیشه نظرم اینه به بچه تا ۹ یا ۱۰ سالگی باید اسباب بازی یا کادوهای فیزیکی دیگه هدیه داد

بعد از اون پول

گناه دارن، خب دلشون به چهارتا اسباب بازی جدید خوشه تو اون سن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

فردا ببرش همه پولارو چیزی که دوست داره بخره 

من حدود 15 سال پیش تولد شش سالگیم فیلمش رو دارم همه فامیل برام اسباب بازی و لباس آوردن 

یعنی جوری ذوق میکنم تو فیلم انگار دنیارو بهم دادن کاش بیشتر بچه ها درک شن