2777
2789
عنوان

تعلیق شدم😭😭😭😭

1692 بازدید | 11 پست

مامانم گوشی جدید گرفته براش اینستا نصب کردم بعد راه اندازیش فوری تعلیق شد

به نظرتون چرا؟

الان اگه حساب کاربریش رو کلا حذف کنم دوباره میتونم نصب کنم

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
چرا نی نی سایت دو روز آنجوری بود وصل نمیشدم 😭😭😭🤣🤣🤣

اینستا رو میگم

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیسیبل میشه باید چند بار تلاش کنی تا پیجی که زدی دیس نشه

نفهمیدم

یعنی چی کار کنم؟

نفهمیدم

اینستا خیلی حساس شده باید چند بار پیج بزنی بلکه پیجتو نپرونه سن رو بالای ۱۸ سال بزن بعد امتحان کن ببین چطور میشه.

اینستا وقتی پیج رو حذف میکنه یعنی دیسیبل کرده

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

اگه حساب رو پاک کنم دوباره حساب بزنم دیسیبل میشه؟

اینستا خیلی حساس شده باید چند بار پیج بزنی بلکه پیجتو نپرونه سن رو بالای ۱۸ سال بزن بعد امتحان کن بب ...

سن مال مامانمه دیگه بالای ۱۸ هس😂

آخه همین که پیج رو راه اندازی کردم نوشت تا ۱۸۰ روز تعلیق شدید آخه چرا 

باشه مرسی

سن مال مامانمه دیگه بالای ۱۸ هس😂  آخه همین که پیج رو راه اندازی کردم نوشت تا ۱۸۰ روز تعلیق شد ...

چند بار امتحان کن با ایمیل درست کن باید تاریخ درست سن رو بزنی.موفق باشی

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
چند بار امتحان کن با ایمیل درست کن باید تاریخ درست سن رو بزنی.موفق باشی

مرسی عزیزم😘