2777
2789
با من باشه اره🥺 ولی برای این تصمیم باید با همسرم مشورت کنم

دوستم داره ازشوهرش جدامیشه یه نوزاد دختر بارداره دوماهه دیگه بدنیا میاد وضعیت مالی خوبی نداره نگه داره اونم دراوج طلاق اگه  میخوای به فرزند خواندگی قبولش کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم داره ازشوهرش جدامیشه یه نوزاد دختر بارداره دوماهه دیگه بدنیا میاد وضعیت مالی خوبی نداره نگه دا ...

فکر نکنم بتونه ازش دل بکنه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
دوستم داره ازشوهرش جدامیشه یه نوزاد دختر بارداره دوماهه دیگه بدنیا میاد وضعیت مالی خوبی نداره نگه دا ...

عزیزم یه کاربر تاپیک قبلت خیلی پیام داد من میخوام گفت خصوصی پیام بده لطفا با اون هماهنگ کن خیلی مشتاق بود

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤

عزیزم مطمعنی نمیخوان

پدرش..خانواده همسرش

یا خانواده خودش

ممکن بعدن بیان دنبال نوزاد

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

😐مگه میشه بابا اونم طلاق پس فردا هرکی فیلش یاد هندوستان کرد میاد دنبال بچش