2777
2789
عنوان

وااای نمیدونم چیکار کنم🤮🤮🤮

559 بازدید | 42 پست

۱۲ ساله که با به تصطلاح مادر بزرگم پدری قطع رابطه ام 

خیلی خیلی بی تو کوچیکی اذیت میکرد ما رو بقیه عروساش سلیته بودن به اونا احترام میذاشت ولی مادر منو خیلی اذیت میکرد

خیلی فرق میذاشت تو کوچیکیم برای دخترهای عمه ام جلو چشم ما کادو تولد میداد .هر دفعه جلوی ما بوس و بغلشون میکرد من و داداشام و محل نمیداد

بزنه به کمرش میرفت سفر زیارتی خیر سرش کلی برای بقیه نوه ها اسباب بازی و سوقاتی لباس می آورد بعد به ما میگفت برای شما نیاوردم گفتم شما نمیخواین🥴

در صورتی که ما خانواده داغونی داشتیم شاید محتاج یه لباس بودیم د  این حد

البته بخاطر بی پولی نبود احتیاجمون برای مشکلات خانواده ام بود مادر افسرده پدر لا اوبالی

بارها سر ظهر موقع بچگی با برادرام میرفتیم خونش سریع سفره رو جمع میکرد اصلا نمیگفت غذا خوردین یا نه با این که دارا بودن

شمالی ها هم میدونن چقدر قدیم برنج و اینا زیاد میذاشتن یعنی غذا داشتن

آخرم تیر خلاس رو زد عروسیم نیومد دختراش رو هم نذاشت بیان

بعدشم پشت سر مادرم حرف در آورد 

منم خدا شاهده برای اولین بار هر چی لایقشون بود گفتم و از اون به بعد ۱۲ ساله هیچکدومشون رو ندیدم

الان شنیدم قطع رحم عمر رو کوتاه میکنه و این حرفا😮‍💨 خیلی ترسیدم

از اون ور میگم اصلا اینا رو من ببینم از جرص و جوش بیشتر عمرم کوتاه میشه از بس بی عزت میکنن آدمو

از اون طرف میگم من اصلا خدایی رو که بخاطر قطع رابطه با این آدما عمرمو کوتاه کنه یا هر چی به خدایی قبول ندارم

از اونور میگم نکمه این حرفا راست باشه نمیدونم خیلی چیکار کنم

حتا حاظر نیستم یه لحظه ببینمشون

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک

بعد خیلی هم تو کار جادو و اینا هستن

چون تمام اون نوه های جگرگوشه اش به خاک سیاه نشستن در حد اینکه دختر عمه ها معتاد شدن

و ۴ ۵ بار هر کدون ازدواج و طلاق داشتن.من ولی چون به زنوگی سخت عادت داشتم از قبل الانم صدام در نمیاد این فکر میکنه من خیلی خوشم 

میترسم برام طلسم بگیره

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک

قطع رحم رو بیخیال این چرندیات چیه

کار درستی کردی از چیزی نترس

اینهمه تحقیر و توهین و بی محلی چرا باید بری طرفش؟ وقتی پا تو جشن و شادی‌هات نذاشته چه ارتباطی میخوای داشته باشی

دور از جون تو ناراحتی و غصه هم بدتر زخم زبونن و حرف بار آدم میکنن

غصه نخور درست میشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به طلسم اعتقاد داشته باشی هرچی برات اتفاق افتاد میزاری پای اون دوما مرده زنده همچین مادربزرگی مهم نیست دوروبرش نرو بزار بمونه بپوسه

فردا به جهنم خواهم رفت!                                          Turk❤
بعد خیلی هم تو کار جادو و اینا هستن چون تمام اون نوه های جگرگوشه اش به خاک سیاه نشستن در حد اینکه د ...

نترس

باور نداشته باش به این چیزا

دختر عمه هات معتاد شدن تقدیرشون بوده  کار یا طلسم مامان‌بزرگت نیست

غصه نخور درست میشه.
بعد خیلی هم تو کار جادو و اینا هستن چون تمام اون نوه های جگرگوشه اش به خاک سیاه نشستن در حد اینکه د ...

تو کار جادو بودن که اینهمه طلاق نداشتن😂😂

بابا بشین زندگیتو کن  الان نگرانی عمرت کوتاه شه  نگران نباش نمیشه عمر دست خداست  ...

یعنی بخدا بخاطر همین حدیث ترسیدم

تو کار جادو بودن که اینهمه طلاق نداشتن😂😂

پس فکر کردی چه جوری هر کدوم از این معتادای ..‌. استغفرالله 😬 ۴ ۵ بار ازدواج کردن

اصن نگران نباش

من منتظرم برم تو خونه ی خودم جز مراسم عزا فامیل رو نخواهم دید

برو کیفشو ببر 

فامیل پول تو جیب و نون تو سفرت هس

نه چنتا ادم دو زاری

گبریم خدایی نکرده حالا عمرت کوتاه بشه چی میشه؟ حرص و جوش عمر صددرصد کوتاه میکنه ولی این نه

نترس باور نداشته باش به این چیزا دختر عمه هات معتاد شدن تقدیرشون بوده  کار یا طلسم مامان‌بزرگ ...

جواب ظلمشونه 

نه فقط با من در حق پندتا مظلوم دیگه هم اینا بی نهایت بدی کردن بلاخره چوب خداست

اصن نگران نباش من منتظرم برم تو خونه ی خودم جز مراسم عزا فامیل رو نخواهم دید برو کیفشو ببر  ...

الهی خوشبخت بشی

پس فکر کردی چه جوری هر کدوم از این معتادای ..‌. استغفرالله 😬 ۴ ۵ بار ازدواج کردن

ربطی به دعا نداره عزیزم اگه واقعا دست تو دعا داشتن که معتاد و بدبخت چن بار طلاق گرفته نبودن